Zakelijke energievergelijker

Een bedrijf runnen. Dat is niet alleen geld verdienen, maar ook: geld uitgeven. Aan overhead, personeel, huisvesting en energie. De energiekosten behoren tot één van de grootste kostenposten van ondernemers. Wist u dat deze kosten drastisch omlaag kunnen? Benieuwd welke leverancier voor uw bedrijf het voordeligst is? Doe een zakelijke energievergelijker.

Wees slim met energie

Een slimme ondernemer houdt zijn kosten zo laag mogelijk. Om dat de bereiken is het op de eerste plaats van belang om slim met energie om te gaan. Door verstandig om te gaan met verlichting, verwarming en (kantoor-)apparatuur kan uw bedrijf honderden euro’s per jaar besparen. Bovendien is zuiniger omgaan met energie beter voor het milieu. Let daarbij op de volgende zaken:

  1. Verlichting

Laat lampen niet onnodig branden. Dit geldt evengoed tijdens kantooruren als daarbuiten. Installeer bewegingssensoren om enkel díe ruimtes te verlichten die daadwerkelijk gebruikt worden. ’s Avonds en ’s nachts kunt u gebruik maken van schakelklokken. Zo voorkomt u dat uw kantoor ’s nachts of in het weekend (onnodig) verlicht is.

  1. Verwarming en airco

Laat verwarming of airconditioning niet aanstaan in ruimtes waar niemand aanwezig is. Let ook op voldoende ventilatie en zorg tegelijkertijd voor een goede isolatie van ramen en muren.

  1. Apparaten

Laat computers, printers, beamers en andere kantoorapparatuur niet op stand-by staan. Sluit deze apparaten aan op een contactdoos die u met een schakelaar aan en uit kunt zetten. Dit voorkomt het weglekken van energie. Hetzelfde geldt voor apparaten als koffie- water- en afwasmachines.

Naast het treffen van energiebesparende maatregelen is het ook de moeite waard om over te stappen naar een andere energieleverancier. Dit kan voor kleine bedrijven al snel een besparing van een paar honderd euro opleveren. Vul de zakelijke energievergelijker in en u ziet direct wat u kunt besparen.

Hoe werkt de zakelijke energievergelijker

Onze energievergelijker is geschikt voor MKB’ers en ZZP’ers. Het invullen van de energievergelijker is zo gepiept.

U vult in:

  • Adresgegevens van uw bedrijf
  • Uw (geschatte) jaarverbruik

Geef aan dat het om zakelijk energieverbruik gaat. Nu ontvangt u een onafhankelijk en up to date overzicht van de gunstigste zakelijke energieleveranciers. Ook een overstap is gauw geregeld. Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit het aanbod en een aanmeldingsformulier in te vullen. Energie-vergelijken.net regelt de rest!

Switchen van zakelijke energieleverancier

In 2004 is de energiemarkt vrijgegeven en is er marktwerking ontstaan op de energiemarkt. Deze concurrentiestrijd tussen energieleveranciers zorgt met name op de zakelijke markt voor grote prijsverschillen. Aanbieders komen met steeds hogere overstap-kortingen voor nieuwe zakelijke klanten. Of u nu ZZP’er bent of een bedrijf heeft met meerdere werknemers. Een overstap kan u al gauw honderden euro’s per jaar opleveren.

Tip: doe ieder jaar een energievergelijkingstest. Grote kans dat overstappen naar een andere energieleverancier loont!

Onafhankelijk en actueel

Energie-vergelijken.net is een onafhankelijke vergelijkingssite. Dit betekent dat wij geen contracten of afspraken hebben met energieleveranciers. Aanbiedingen en kortingsacties worden bij ons centraal aangeleverd en beheerd. Op die manier bieden wij u altijd een actueel en onafhankelijk overzicht. Overstappen via ons is dan ook in de meeste gevallen goedkoper dan wanneer u de overstap direct via de energieleverancier regelt.

Ontdek wat uw bedrijf kan besparen.