Banner Energie Vergelijken

Altijd goedkope energie

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat uw vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun brandstof, autoverzekering, telefoonabonnement, de zorgverzekering en op hun energierekening. UnitedConsumers koopt groot in en geeft dat voordeel aan haar deelnemers. Zo kunnen consumenten honderden euro’s per jaar besparen. Een goede service en de beste kwaliteit staan hoog in het vaandel. Geen callcenters en lange wachttijden, maar persoonlijk contact met deskundige medewerkers. UnitedConsumers won prijzen voor onder andere beste klantenservice (GfK, Preferenso) en beste energieleverancier van Nederland (GfK, Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis).

Bij UnitedConsumers krijgt iedereen goedkope energie. Met de Stapelkorting kan uw voordeel oplopen tot gemiddeld € 340,00 in drie jaar. En groene stroom krijgt u tegen hetzelfde lage tarief. Deze korting en groene stroom kunnen aangeboden worden door de kracht van 500.000 deelnemers en onderhandelen met de energieproducent. Ook u kunt zich gratis aansluiten en profiteren van goedkope energie en de beste service. UnitedConsumers is al meerdere malen uitgeroepen tot beste energieleverancier van Nederland!

Het maakt niet uit waar u woont, of hoeveel energie u verbruikt. Met de Stapelkorting bent u altijd goedkoper uit.

Groene stroom bij UnitedConsumers

Als energieleverancier draagt het bedrijf graag bij aan een duurzame toekomst. UnitedConsumers Energie gebruikt onder andere wind- en waterkracht voor de productie van energie. Duurzaamheid vindt men vanzelfsprekend. Daarom kiest u bij UnitedConsumers gratis voor groene stroom.

Samenwerking met ENGIE

Voor de inkoop van energie heeft UnitedConsumers Energie een duurzame relatie met ENGIE Nederland Retail. ENGIE vindt de energie van de toekomst uit en maakt deze vandaag al beschikbaar voor u. Energie die mooi is voor de wereld en voor u. ENGIE is een belangrijke speler op de internationale energiemarkt en een betrouwbare partner van UnitedConsumers. Tot 1 januari 2016 was ENGIE in Nederland actief onder de naam Electrabel.