Pure Energie vergelijken

Pure Energie helpt u om duurzaam bezig te zijn. Met de Pure Energie die u verbruikt, zet u veel positiefs in beweging. Het bedrijf wekt de groene stroom zelf op in Nederland uit zon en wind. Wat je niet vies maakt, hoef je ook niet schoon te maken.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

logo pure energieOver Pure Energie

Van Pure Energie kunt u dus genieten. De winst is niet geld, maar het schoon opwekken van energie. Als klant van Pure Energie zorgt u dat er nieuwe duurzame energieprojecten mogelijk gemaakt kunnen worden.

Energie waar je blij van wordt!

De 7 zekerheden van Pure Energie:

 1. De groenste van Nederland

  Alle stroom wordt zelf opgewekt, uit eigen zon- en windprojecten. Dat gebeurt al ruim 20 jaar onder de naam Raedthuys. Als Pure Energie levert men deze echt groene stroom direct aan u als consument of bedrijf. Van weiland tot stopcontact. U weet zeker dat uw stroom lokaal opgewekt en echt groen is. Pure Energie is al 3x tot groenste energieleverancier benoemd.

 2. Niet meer verkopen dan zelf opgewekt wordt

  Windmolens van Pure Energie komt u door heel Nederland tegen. Elke windmolen kan voorzien in de stroomvoorziening van een  bepaald aantal huishoudens. Zodra het maximale aantal huishoudens op één windmolen is aangesloten, levert men geen stroom meer van die windmolen. Er wordt geen stroom geïmporteerd. Er wordt alleen geleverd wat zelf in Nederlands is opgewekt.

 3. U kiest uit welke windmolen uw groene stroom komt

  Iedereen in Nederland kan klant worden van Pure Energie. De groene stroom komt altijd bij u thuis, waar u ook woont. U hoeft dus niet een windmolen in de buurt te kiezen. U kunt echt elke windmolen in Nederland kiezen voor uw groene stroom. Tenzij die windmolen natuurlijk al is uitverkocht.

 4. Het tarief is scherp en eerlijk

  Het is belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van schone energie. Daarom krijgt u een scherpe prijs voor de groenste energie van Nederland. U kunt ook precies zien hoe dat tarief is opgebouwd en wat u per maand en per jaar kunt verwachten. Geen verrassingen achteraf. U kunt uw tarief online berekenen.

 5. De winst is voor het milieu en de samenleving

  10% van de winst gaat naar goede doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en de samenleving. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe duurzame energieprojecten te realiseren. Als klant van Pure Energie draagt u dus bij aan een duurzame toekomst. Samen maken we onze wereld mooier en schoner.

 6. Klanten worden beloond

  Pure Energie is het eerste energiebedrijf waar je blij van wordt. Ze leveren niet alleen de groenste energie van Nederland, maar belonen u met een scherp aanbod als uw contract aan verlenging toe is.

 7. Houden van contact, altijd en overal

  U kunt het bedrijf op heel veel manieren bereiken, zoals per e-mail, telefoon en social media.

Ook blij geworden van Pure Energie?

Bekijk het aanbod; klik hier of op onderstaande banner.

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

 1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
 2. 100% betrouwbaar
 3. Exclusieve aanbiedingen
 4. Overstappen is zo geregeld
 5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu! NUON aanbieding van de maand
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Energie-vergelijken.net is onderdeel van Stellar Web Concepts.
Rie Mastenbroekstraat 7
2031VR Haarlem