Onafhankelijke energievergelijker

Energie-vergelijken.net is een onafhankelijke energievergelijker. U krijgt een compleet overzicht van de beste energie aanbiedingen van dit moment. Gemakkelijk, actueel en snel.Wist u dat u tot wel 450 euro op jaarbasis kunt besparen? vul de online energievergelijker in en geniet snel van uw voordeel.

 

De vrije markt: u kiest!

Net zoals u zelf kiest waar u uw boodschappen doet, mag u zelf kiezen van wie u uw energie afneemt. En net zoals u een prijs/kwaliteit afweging maakt in de supermarkt, kunt u dat ook doen op de energiemarkt. Maar hoe weet u welke energieleverancier de goedkoopste is en welke het beste bij uw leefsituatie past? U kunt natuurlijk alle sites bekijken van alle veertig energieleveranciers… maar dat is bijna onbegonnen werk.

Om tijd te besparen, kunt u een online energievergelijkingstest doen. Onze energievergelijker is onafhankelijk: wij hebben geen directe contracten met leveranciers. Wél krijgen wij wekelijks interessante aanbiedingen binnen van leveranciers. Dat verschilt van hoge (welkomst-)kortingen, tot cashback-acties en interessante cadeaus.

Deze acties beheren wij centraal en plaatsen we vervolgens op onze site. Zo weet u zeker dat u altijd een actueel overzicht van de beste aanbiedingen krijgt.

Hoe vult u de onafhankelijke energievergelijker in

Het invullen van de vergelijker is makkelijk. U hoeft enkel uw huisnummer, postcode, leefsituatie en het gemiddelde jaarverbruik int e vullen. Daarna drukt u op de knop ‘Bereken’ en wij doen de rest. Vindt u een goedkopere aanbieder en wilt u overstappen? Ook dat kan. U drukt op de knop ‘Aanvragen’ en vult uw persoonsgegevens in. Daarna drukt u op ‘BESTELLING PLAATSEN’. De overstap wordt nu voor u in orde gemaakt!

Nadat alle gegevens binnen zijn, ontvangt u een bevestiging van uw nieuwe energieleverancier. Hierna heeft u nog 14 kalenderdagen bedenktijd. U kunt dus altijd weer terug naar uw oude leverancier.

Waarom overstappen?

U bent tevreden met uw huidige energieleverancier. Alles werkt naar behoren en u heeft nooit gedoe. Waarom zou u dan overstappen naar een nieuwe leverancier? Het antwoord is simpel: omdat u dat honderden euro’s per jaar kan opleveren!

Energieleveranciers zijn namelijk sterk gericht op het binnenhalen van nieuwe klanten. Hierdoor verliezen ze vaak de trouwe klant uit het oog als het gaat om bonussen en cadeautjes. De meeste aanbiedingen zijn gericht op nieuwe klanten. Daarom is het aan te bevelen om jaarlijks opnieuw te kijken waar u het goedkoopste uit bent. Onze onafhankelijke energievergelijker is hierbij een handig hulpmiddel.

Hulp bij uw overstap

U stapt over om geld te besparen. Het is daarom belangrijk dat u uw huidige contract goed naloopt. Wat is de opzegtermijn? Wanneer loopt uw contract af? Bij contracten voor onbepaalde tijd kunt u meestal zorgeloos overstappen. Het voortijdig beëindigen van contracten met een einddatum kan soms tot een overstap boete leiden. Controleer van te voren dus even goed uw contractvorm en de algemene voorwaarden bij uw huidige leverancier.

Wilt u meer tips voor het wisselen van energieleverancier? Lees dan dit artikel of bel naar 0251-760059. Dit kan op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur.