Onafhankelijk energie vergelijken

Om ervoor te zorgen dat u nooit teveel betaalt voor uw energie, is het verstandig om regelmatig energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Onafhankelijk energie vergelijken gaat het snelst door het invullen van een online rekentool. Binnen enkele seconden krijgt u een onafhankelijk en compleet overzicht van de beste energie-aanbiedingen van dit moment.

In veel gevallen kunt u besparen op uw energiekosten door over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Op die manier maakt u namelijk slim gebruik van kortingen en cadeaus voor nieuwe klanten. Hoeveel kunt u besparen?

Ontdek uw voordeel

Switchen naar een andere energie aanbieder levert een flinke besparing op. Voordat u de energievergelijker invult, is het raadzaam om even de jaarnota van uw huidige aanbieder erbij te pakken. Zo heeft u alle gegevens meteen bij de hand. Ook ziet u direct hoeveel u kunt besparen! Wist u dat een overstap naar een goedkopere leverancier tot wel 450 euro op jaarbasis kan opleveren?

 

Het belang van onafhankelijkheid

Waarom zou u overstappen via een energievergelijkingssite? Het antwoord is: wij zijn onafhankelijk. Wij hebben geen directe contracten met energieleveranciers, het maakt ons niet uit voor welke leverancier u kiest. Natuurlijk verdienen wij wel iets aan een overstap: wij ontvangen een vast bedrag per overstap. Dit bedrag is voor iedere aanbieder gelijk. Het maakt ons dus niet uit of u overstapt naar Eneco of naar Greenchoice.

Onze energievergelijker is dus geheel onafhankelijk. Dit betekent dat de leveranciers een openlijke concurrentiestrijd me elkaar aangaan op onze site. En dit resulteert vaak in scherpe prijzen – scherper dan wanneer u rechtstreeks een contract afsluit bij de leverancier!

Wekelijks ontvangen wij interessante aanbiedingen van energieleveranciers. Deze worden door ons centraal beheerd en online gezet. Zo heeft u altijd een onafhankelijk en actueel overzicht van de gunstigste tarieven.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vul direct de energievergelijker in.

Overstappen

Heeft u een keuze gemaakt? Dan kunt u overstappen. U vult uw persoonsgegevens in en vervolgens geven wij deze door aan de leverancier van uw keuze. U bent dus geen klant van ons, maar direct van uw nieuwe energieleverancier. Deze regelt ook uw overstap. In enkele gevallen dient u nog uw meterstanden door te geven. Mar als u al een slimme meter heeft, dan hoeft dat niet. U hoeft zelfs uw oude contract niet op te zeggen. Let u wel op dat uw huidige contract bijna afloopt. Zo voorkomt u een overstapboete.