Banner Energie Vergelijken

Nuon Vattenfall acties 2021

NUON / Vattenfall is momenteel een van de weinige energie aanbieders die nog acties voor nieuwe klanten heeft.

De alsmaar stijgende prijzen op de energiemarkt hebben ervoor gezorgd dat veel aanbieders niet actief nieuwe klanten werven.

NUON / Vattenfal doet dit nog wel, maar ze bieden momenteel geen cashback of cadeaus aan. In plaats daarvan heeft NUON / Vattenfall de VastePrijsEnergie actie, klik op de link en bekijk ‘m direct.

Ons advies is om elk jaar over te stappen van energieleverancier

Om jaarlijks te kunnen besparen op de energierekening is het noodzakelijk om elke keer zodra je contract afloopt over te stappen van energie bedrijf. Dit doe je omdat de energieleveranciers veel geld over hebben voor nieuwe klanten en die dus proberen te lokken met mooie welkomst deals.

Veel mensen vergeten helaas over te stappen en hebben daardoor niet door dat na een jaar de welkomstbonus en actietarieven voor de gas en elektra verlopen. Daarna ga je dan hogere prijzen betalen per aansluiting en is dus je voordeel weg.

Handige aanbieders

Leveranciers spelen hier daarom handig op in door de klant voor het einde van het contract te benaderen met een zogenaamde mooie deal met aantrekkelijke tarieven.

Helaas vergeten ze altijd te vermelden dat dit hogere tarieven zijn dan dat je als nieuwe klant binnenkomt. Daarom is het dus altijd voordeliger om elk jaar over te stappen van energie aanbieder.

Kan ik als bestaande klant ook profiteren van zo’n actie?

 

Helaas is het voor een bestaande klant niet mogelijk om te profiteren van een cashback of een Energiecadeau XL omdat die alleen er zijn voor nieuwe klanten van de Nuon.

Wil je dus wel profiteren van een korting of cadeau dan zal je moeten overstappen naar een andere leverancier en gebruik maken van 1 van de aanbiedingen of welkomskortingen daar.

 

Bekijk hier alle aanbiedingen indien je overstapt naar een andere leverancier.

 

Maar niet getreurd, Nuon Vattenfall is er veel aan gelegen om bestaande klanten te behouden en dus belonen ze klanten die hun contract verlengen met een korting op de huidige energietarieven tot maximaal 25% per jaar.

Dit kan voor klanten die erg tevreden zijn bij de huidige energieaanbieder een reden zijn om het contract toch te verlengen en van die kortingen te profiteren.

Let op dat je dit wel zelf moet regelen want anders wordt je contract automatisch maandelijks verlengt met de nieuwe energietarieven zonder dat je daar dus een korting op krijgt.

Nuon

Over de Nuon

N.V. Nuon Energy is sinds 1 juli 2009 onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall.

De activiteiten van Vattenfall in Nederland worden daarom uitgevoerd door NUON/Vattenfall en haar dochterondernemingen.

Op de Nederlandse markt opereert Vattenfall tegenwoordig ook onder die naam.

Nuon is een van de grootste leveranciers van energie in Nederland.

De Energieonderneming

Het is dus een energieonderneming, die circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Het bedrijf produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en  ook gas.

Zij biedt daarbij verschillende energie-gerelateerde producten en diensten. Met een netto-omzet van 3.1 miljard euro in 2014, behoort het bedrijf daarmee ook tot de top drie van de Nederlandse energiebedrijven.

Bij het bedrijf werken ook ongeveer 4.400 medewerkers (FTE’s) op verschillende locaties in Nederland. Het hoofdkantoor staat bovendien in Amsterdam.

Wil je Nuon/Vattenfall bellen?

Wil je misschien met NUON/Vattenfall bellen omdat u met een vraag zit of zou willen opzeggen dan kunt u ze altijd direct bellen. Wilt u uw contract opzeggen dan raden wij altijd aan om over te stappen naar een andere aanbieder.

Zij zullen dan de opzegging gratis voor u regelen en ervoor zorgen dat u zorgeloos overstapt naar de nieuwe aanbieder.

Nuon/Vattenfall zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0900-0808 (lokaal tarief). Hierbij zijn ze bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Maar als u zich in het buitenland bevind en telefonisch contact zoekt,  gebruik dan deze gegevens:

Telefoon: +31268450271 (normaal tarief).

Betrouwbare en duurzame bedrijfsvoering

Uitgangspunt bij de bedrijfsvoering zijn de volgende punten:

  1. Betrouwbaarheid van de levering
  2. Betaalbaarheid van energie
  3. Een zo duurzaam mogelijke energieproductie

Voor een stabiele en betrouwbare levering van energie maakt het bedrijf daarom gebruik van zowel duurzame energiebronnen als fossiele brandstoffen.

Toekomstvisie

In de toekomst zou het bedrijf graag het aandeel in duurzame productie vergroten. Daarom investeert zij in duurzame energiebronnen, zoals wind.

De energiecentrales die fossiele brandstoffen gebruiken, zijn zogenaamde efficiënte centrales. Zij bieden daarbij het bedrijf de flexibiliteit en back-up. Die is ook nodig bij de overgang naar een meer duurzame energiehuishouding in Nederland.

Dat is namelijk nodig voor momenten dat er geen wind- of zonne-energie kan worden opgewekt. Helemaal 100% groen kunnen we voorlopig helaas nog niet zijn in Nederland.

 

Over de organisatie rondom Nuon

N.V N. Energy is tevens een niet-beursgenoteerde Nederlandse naamloze vennootschap. Het bedrijf kent een ’two-tier’-bestuursstructuur met een Raad van Bestuur en daarom ook een Raad van Commissarissen.

Vattenfall
Sinds 1 juli 2009 maakt de N.V onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall.

Een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Vattenfall is daarbij in handen van de Zweedse staat.

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

  1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
  2. 100% betrouwbaar
  3. Exclusieve aanbiedingen
  4. Overstappen is zo geregeld
  5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu!

Met de vergelijker is het handig om alle tarieven naast elkaar te leggen van alle energieleveranciers maar je kunt ook gaan voor een bepaalde deal van 1 van de onderstaande energie aanbieders.

Janine de Groot