Banner Energie Vergelijken

Nuon Vattenfall acties 2021

Wanneer je als nieuwe klant van een andere energieleverancier overstapt naar de NUON / Vattenfall dan zijn er ten eerste vaak mooie overstap aanbiedingen.

Er zijn verschillende aanbiedingen en acties te vinden bij de NUON / Vattenfall. Denk hierbij zogenaamde cashback acties en/of cadeaus bij het afsluiten van een energiecontract op het moment dat je overstapt van energieleverancier.

Deze komen dan in de vorm van een grote korting of een keuze uit een mooi cadeau zoals een nieuwe IPad, X box one, Playstation 4 Slim, of een gratis Samsung Galaxy Tab.

Wanneer een cadeau van de NUON Vattenfall?

Ten tweede zijn er ook mogelijkheden om een ander kado uit te kiezen van wel €350 van bijvoorbeeld Bol.com bij het afsluiten van een nieuw energiecontract van 3 jaar.

Top 3 Nuon Vattenfall acties van het moment

1:            Nuon Vattenfall powerdeal met een €250 cashback

2:            Nuon Vattenfall Energiecadeau XL tot wel €350

3:            Een gratis Samsung Galaxy Tab

Nuon Vattenfall heeft op dit moment de allerbeste aanbiedingen

 

Anno 2020 zet Nuon Vattenfall zich daarom heel erg in voor de energietransitie en zetten zij zich ook vol in op duurzaamheid. Als je klant bent of wordt bij Vattenfall dan kan je op dit moment kiezen voor grijze- of groene energie. De cadeaus en aanbiedingen die daarbij horen zijn enorm gericht op de duurzaamheid.

Om ook als klant duurzaam te worden biedt deze energieleverancier ook steeds grotere kortingen op de energietarieven. Je krijgt bovendien deze kortingen als je langer klant bij hen bent.

Er is verder een spaarsysteem waarbij je tegelijkertijd kunt sparen voor mooie cadeaus en je automatisch meespeelt in een poule waar je kans maakt op leuke prijzen.

 

Welke aanbiedingen van Nuon Vattenfall zijn momenteel actief?

Er zijn altijd welkom aanbiedingen bij de Nuon Vattenfall voor nieuwe klanten. De Nuon staat daarnaast bekend om de hoge kortingen bij het afsluiten van een energiecontract. Hoe langer je klant wordt hoe hoger dus ook de bonus en hoe groter de cadeaus.

1 van de populairste aanbiedingen die er lopen nu is de Nuon Powerdeal.

Het Energiecadeau XL

Bij het afsluiten van een nieuw energiecontract kun je ook kiezen voor een Energiecadeau XL. Hierbij sluit je een energiecontract af voor stroom en gas voor 1 jaar met een vaste prijs. Vervolgens kun je een cadeau van tussen de €200 en €350 uitkiezen.

Daarnaast profiteer je van scherpe tarieven voor de stroom en het gas. Nuon helpt je bij de overstap zodat je er thuis niks van zal merken dat je een nieuwe energieleverancier hebt behalve natuurlijk aan de lagere energierekening.

Nuon energiecadeauXL

Ons advies is om elk jaar over te stappen van energieleverancier

Wil je als klant altijd maximaal profiteren van de grootste cashbacks en kortingen of elk jaar een mooi nieuw cadeau wilt uitzoeken? Dan raden wij het eigenlijk altijd aan om elk jaar over te stappen.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het echt loont om elk jaar over te stappen van energie aanbieder omdat alle leveranciers graag nieuwe klanten verwelkomen. Hetzelfde onderzoekt laat namelijk zien dat de meeste mensen vergeten over te stappen en dan automatisch hogere tarieven voor hun energielevering moeten betalen en daar profiteert de energieaanbieder van.

1jarig contract met de Powerdeal

Sluit je liever een kort lopend energiecontract af waarbij de prijzen voor een jaar vastliggen? Dan kan je kiezen voor een voor een eenjarig contract waarbij je dus de mogelijkheid hebt om na een jaar weer over te stappen naar een andere energieleverancier. Je krijgt dan weer een nieuw cadeau of overstap korting met een Vattenfall NUON powerdeal.

Om jaarlijks te kunnen besparen op de energierekening is het noodzakelijk om elke keer zodra je contract afloopt over te stappen van energie bedrijf. Dit doe je omdat de energieleveranciers veel geld over hebben voor nieuwe klanten en die dus proberen te lokken met mooie welkomst deals.

Veel mensen vergeten helaas over te stappen en hebben daardoor niet door dat na een jaar de welkomstbonus en actietarieven voor de gas en elektra verlopen. Daarna ga je dan hogere prijzen betalen per aansluiting en is dus je voordeel weg.

Handige aanbieders

Leveranciers spelen hier daarom handig op in door de klant voor het einde van het contract te benaderen met een zogenaamde mooie deal met aantrekkelijke tarieven.

Helaas vergeten ze altijd te vermelden dat dit hogere tarieven zijn dan dat je als nieuwe klant binnenkomt. Daarom is het dus altijd voordeliger om elk jaar over te stappen van energie aanbieder.

Kan ik als bestaande klant ook profiteren van zo’n actie?

 

Helaas is het voor een bestaande klant niet mogelijk om te profiteren van een cashback of een Energiecadeau XL omdat die alleen er zijn voor nieuwe klanten van de Nuon.

Wil je dus wel profiteren van een korting of cadeau dan zal je moeten overstappen naar een andere leverancier en gebruik maken van 1 van de aanbiedingen of welkomskortingen daar.

 

Bekijk hier alle aanbiedingen indien je overstapt naar een andere leverancier.

 

Maar niet getreurd, Nuon Vattenfall is er veel aan gelegen om bestaande klanten te behouden en dus belonen ze klanten die hun contract verlengen met een korting op de huidige energietarieven tot maximaal 25% per jaar.

Dit kan voor klanten die erg tevreden zijn bij de huidige energieaanbieder een reden zijn om het contract toch te verlengen en van die kortingen te profiteren.

Let op dat je dit wel zelf moet regelen want anders wordt je contract automatisch maandelijks verlengt met de nieuwe energietarieven zonder dat je daar dus een korting op krijgt.

Nuon

Over de Nuon

N.V. Nuon Energy is sinds 1 juli 2009 onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall.

De activiteiten van Vattenfall in Nederland worden daarom uitgevoerd door NUON/Vattenfall en haar dochterondernemingen.

Op de Nederlandse markt opereert Vattenfall tegenwoordig ook onder die naam.

Nuon is een van de grootste leveranciers van energie in Nederland.

De Energieonderneming

Het is dus een energieonderneming, die circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Het bedrijf produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en  ook gas.

Zij biedt daarbij verschillende energie-gerelateerde producten en diensten. Met een netto-omzet van 3.1 miljard euro in 2014, behoort het bedrijf daarmee ook tot de top drie van de Nederlandse energiebedrijven.

Bij het bedrijf werken ook ongeveer 4.400 medewerkers (FTE’s) op verschillende locaties in Nederland. Het hoofdkantoor staat bovendien in Amsterdam.

Wil je Nuon/Vattenfall bellen?

Wil je misschien met NUON/Vattenfall bellen omdat u met een vraag zit of zou willen opzeggen dan kunt u ze altijd direct bellen. Wilt u uw contract opzeggen dan raden wij altijd aan om over te stappen naar een andere aanbieder.

Zij zullen dan de opzegging gratis voor u regelen en ervoor zorgen dat u zorgeloos overstapt naar de nieuwe aanbieder.

Nuon/Vattenfall zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0900-0808 (lokaal tarief). Hierbij zijn ze bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Maar als u zich in het buitenland bevind en telefonisch contact zoekt,  gebruik dan deze gegevens:

Telefoon: +31268450271 (normaal tarief).

Betrouwbare en duurzame bedrijfsvoering

Uitgangspunt bij de bedrijfsvoering zijn de volgende punten:

  1. Betrouwbaarheid van de levering
  2. Betaalbaarheid van energie
  3. Een zo duurzaam mogelijke energieproductie

Voor een stabiele en betrouwbare levering van energie maakt het bedrijf daarom gebruik van zowel duurzame energiebronnen als fossiele brandstoffen.

Toekomstvisie

In de toekomst zou het bedrijf graag het aandeel in duurzame productie vergroten. Daarom investeert zij in duurzame energiebronnen, zoals wind.

De energiecentrales die fossiele brandstoffen gebruiken, zijn zogenaamde efficiënte centrales. Zij bieden daarbij het bedrijf de flexibiliteit en back-up. Die is ook nodig bij de overgang naar een meer duurzame energiehuishouding in Nederland.

Dat is namelijk nodig voor momenten dat er geen wind- of zonne-energie kan worden opgewekt. Helemaal 100% groen kunnen we voorlopig helaas nog niet zijn in Nederland.

 

Over de organisatie rondom Nuon

N.V N. Energy is tevens een niet-beursgenoteerde Nederlandse naamloze vennootschap. Het bedrijf kent een ‘two-tier’-bestuursstructuur met een Raad van Bestuur en daarom ook een Raad van Commissarissen.

Vattenfall
Sinds 1 juli 2009 maakt de N.V onderdeel uit van het internationale energieconcern Vattenfall.

Een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Vattenfall is daarbij in handen van de Zweedse staat.

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

  1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
  2. 100% betrouwbaar
  3. Exclusieve aanbiedingen
  4. Overstappen is zo geregeld
  5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu! NUON aanbieding van de maand

Met de vergelijker is het handig om alle tarieven naast elkaar te leggen van alle energieleveranciers maar je kunt ook gaan voor een bepaalde deal van 1 van de onderstaande energie aanbieders.

Janine de Groot