Banner Energie Vergelijken

De Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij

 

 

 

 

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Sinds 2005 is de Nederlandse Energie Maatschappij actief op de Nederlandse energiemarkt en daagt zij de traditionele energieleveranciers uit. 

De Nederlandse Energie Maatschappij is momenteel een van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Want zij geloven: hoe meer concurrentie, des te lager de energieprijzen. En des te beter de dienstverlening en energie aanbiedingen. Daarom houden zij als energieleverancier de markt scherp. Voor u.

Missie

De missie van NLE is het uitdagen en scherp houden van ingedutte, traditionele markten, zoals de energiemarkt. Het bedrijf is uitzonderlijk klantgericht, houdt de prijzen graag laag en maakt zich hard voor begrijpelijke en transparante taal. Het doel is om de beste klantenservice van Nederland te bieden. Ook zet men in op duurzaamheid, maar wel op een manier dat de energierekening betaalbaar blijft.

Met de lancering van Anna en de app Anna-inzicht eind 2014 loopt het bedrijf inmiddels ook voorop op het gebied van innovatie. Anna is het begin van een familie aan ‘smart home’-producten die het leven van de klanten makkelijker maakt.

Waarom.

Het is goed om traditionele, ingedutte markten en marktpartijen uit te dagen. En het anders te doen.

Hoe.

Door producten en diensten aan te bieden die beter geprijsd zijn, meer gefocust op de klant en met een onderscheidende boodschap.

Wat.

Het leveren van elektriciteit en gas tegen een scherpe prijs, met focus op de klant en met eerlijke, transparante voorwaarden en communicatie.

Cultuur

Mensen die het kantoor bezoeken, zijn vaak verrast door de positieve sfeer en dynamiek in de organisatie. Om ook aan de buitenwacht te laten zien wie het bedrijf is, hebben zij samen met alle medewerkers een merkkompas gemaakt. Het resultaat daarvan ziet er als volgt uit:

NLE_Merkkompas2_0

 

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij wil men het elke dag een beetje beter doen. Met soms een grote stap vooruit. De medewerkers zijn vol passie en enthousiasme, dat ligt in de cultuur besloten. Het bedrijf wil transparant zijn en no-nonsense, met altijd een begrijpelijk en eerlijk verhaal. Transparant.

In het bedrijf gaat men als vrienden met elkaar om. Maar ook met de klanten wil men een warme relatie opbouwen.

Vrienden worden?

Wilt u ook vrienden worden met de Nederlandse Energie Maatschappij? Klik dan hier of op de onderstaande banner.