Banner Energie Vergelijken

Over Miky Energie

Miky maakt topdeals voor klanten in mobiele telefonie en energie.
Inmiddels maken ruim 500.000 klanten gebruik van deze diensten en blijft Miky dagelijks groeien. Dat komt doordat wat ze doen, ze zo goed mogelijk willen doen. Ze streven altijd naar het beste resultaat en de beste deal voor de klanten.

Het kantoor is een combinatie van jong, fris talent en veel ervaring. Miky is gevestigd in de inspirerende voormalige Caballero Fabriek in Den Haag. Miky komt voort uit de voormalige mobiele operator Orange en doet dit werk al sinds 2002. Ze bouwen voort op 2 decennia ervaring in marketing en verkoop aan consumenten en bedrijven. De sfeer is open en informeel.

Bij Miky kunt u kiezen uit 3 aanbiedingen op het gebied van energie. Zo kunt u kiezen voor 1 jaar stroom en gas voor een scherpe (vaste) prijs, 2 jaar stroom en gas met gratis onderhoud van uw cd-ketel, of 3 jaar stroom en gas inclusief een gratis tablet!

Miky Energie wordt geleverd door E.ON, het grootste private energiebedrijf van Europa. Wereldwijd voorziet E.ON ruim 26 miljoen klanten van energie.