Banner Energie Vergelijken

Over Main Energie

Zij leveren duurzame energie tegen zeer scherpe tarieven én bieden uitstekende service en bereikbaarheid. Persoonlijke service en aandacht voor de klant staan centraal. Er zijn geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden. MAIN Energie garandeert een persoonlijk aanspreekpunt met de juiste expertise en een gemakkelijke, naadloze overstapservice.

De zakelijke markt en vastgoedmarkt zijn de core-business van het bedrijf. Persoonlijk contact, transparantie en een hoog serviceniveau staan hierbij centraal. Zo lukt het om een duurzame relatie met klanten op te bouwen en deze in stand te houden.

Zakelijk

MAIN Energie is dé energiespecialist voor ondernemers. Al haar zakelijke klanten krijgen een persoonlijke accountmanager toegewezen. Hierdoor bent u als zakelijke klant verzekerd van advies op maat en krijgt u duidelijk inzicht in de verbruiks- en kostenbesparing voor uw persoonlijke situatie.

Vastgoed

Tientallen vastgoedbeheerders en facilitaire dienstverleners werken samen met MAIN Energie. Hierdoor weet het bedrijf waarom een juiste tenaamstelling op een nota zo belangrijk is, waarom u uw nota’s op tijd wilt ontvangen en waarom het belangrijk is om voor u (en uw huurder) er alles aan te doen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Energiebeheer hoeft geen bron van ergernis te zijn; het kan eenvoudig worden geregeld. Bij MAIN Energie is uw energielevering en energiebeheer in goede handen. MAIN Energie clustert de inkoop van energie voor haar klanten, wat direct wordt vertaald in gunstige tarieven.

Thuis

Naast zakelijke en vastgoedklanten, levert MAIN Energie tevens producten en diensten aan particulieren. Duidelijke keuzes en dito voorwaarden moeten ervoor zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw energieleverancier. Mocht er wel iets fout gaan, dan wordt u persoonlijk geholpen.

Duurzaam

Duurzaamheid staat bij het leveren en beheren van energie bij MAIN Energie centraal. Alle klanten krijgen 100% groene elektriciteit geleverd zonder meerkosten. Voor een kleine meerprijs kunt u ook CO2-gecompenseerd gas geleverd krijgen.

ISO Certificaat

De processen van MAIN Energie worden periodiek gecontroleerd. MAIN Energie is al geruime tijd in het bezit van haar ISO 9001 certificaat en toont hiermee aan dat haar interne processen op orde zijn. MAIN Energie is bovendien door de Dienst Toezicht Energie (DTe) als erkend leverancier van energie aangemerkt. De energiekamer is een directie van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) (voorheen de Nederlandse Mededingingsautoriteit – NMa) en is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)

MAIN Energie onderneemt maatschappelijk verantwoord volgens de vier p’s van People, Planet, Profit en Potentieel. Naast het streven naar winst (profit) houden men ook rekening met het effect van de activiteiten op het milieu (planet) en de menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). De vierde p, potentieel, houdt in dat het bedrijf overtuigd is van de meerwaarde van duurzaam ondernemen. Klanten worden proactief ondersteund om hun energieverbruik zo duurzaam mogelijk te maken.

Behalve uw verbruik, houdt het bedrijf ook haar eigen energieverbruik continu onder de loep en voert, waar mogelijk, energiebesparende maatregelen door.

MAIN Energie staat voor duurzaam.