Banner Energie Vergelijken

Over Innova Energie

innova_logo_rgbSamen werken aan duurzaamheid

Duurzame én betaalbare energie speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers. Daar staat Innova Energie voor. Flexibel en servicegericht, met een klantenservice die altijd makkelijk bereikbaar is, zonder dure 0900-nummers en zonder wachttijden. Het bedrijf komt regelmatig met slimme en innovatieve oplossingen voor haar klanten en biedt altijd advies op maat.

Samen met haar klanten wil Innova Energie werken aan een duurzame wereld. Met betaalbare, groene energie voor iedereen. Het bedrijf helpt haar klanten om energie, geld en tijd te besparen. Dit door efficiëntie in de bedrijfsvoering altijd voorop te stellen en door de kwaliteit van de dienstverlening steeds verder te verhogen.

Groen is groen en niet grijs

De energie van Innova Energie is altijd groen. Dat betekent dat deze afkomstig is uit duurzame bronnen en dus is opgewekt via wind, water of zon. Gegarandeerd. Dankzij het officiële Certiq-certificaat kunt u daar 100% zeker van zijn.

Altijd inzicht in uw verbruik

Als u dat wilt, houdt het bedrijf uw energieverbruik op afstand in de gaten. Via uw eigen slimme meter. Daardoor heeft u altijd inzicht in uw verbruik en betaalt u nooit te veel. Zo bespaart u niet alleen energie maar ook geld. En tijd. Ideaal dus. Want dat geeft u weer nieuwe energie die u helemaal in uw bedrijf kunt steken. Niet verwonderlijk dat steeds meer ondernemers en ZZP’ers voor Innova Energie kiezen.

Innovatie

Samen met u werkt Innova Energie aan een betere en duurzame toekomst voor iedereen. Ook voor de generaties na ons. Niet alleen door het leveren van 100% groene en betaalbare energie maar ook door het assortiment regelmatig uit te breiden met nieuwe energiebesparende en duurzame producten.

Stroometiket

Zekerheid over de afkomst van uw groene stroom.
Klanten van Innova Energie zijn gegarandeerd van 100% groene stroom. Op de afbeelding kunt u zien in welke verhouding uit de energiebronnen geput wordt. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) controleert de gegevens over de herkomst van elektriciteit. Zo weet u zeker dat Innova u duurzame energie levert.

Innova stroometiket