Banner Energie Vergelijken

Over Greenfoot

Met Greenfoot als energiepartner houdt u grip op uw energiekosten, zodat u geen omkijken meer heeft naar het regelen van uw energiehuishouding. Het bedrijf levert energie aan zowel bedrijven als particulieren. Blijvend scherpe tarieven voor zowel elektriciteit als gas voor nieuwe én bestaande klanten. In combinatie met besparing zorgt dit voor een lagere energierekening.

Greenfoot: blijvend scherpe tarieven

Greenfoot is een vergunninghoudende energieleverancier die een eigen trading-afdeling heeft waarmee elektriciteit en gas rechtsreeks ingekocht worden bij de bron. Deze ingekochte energie wordt zonder prijsverhogende tussenschakels geleverd aan de klant. Bestaande en nieuwe klanten profiteren hierdoor van blijvend scherpe tarieven.

Het juiste contract

Bewust elektriciteit & gas afnemen? Met het juiste contract kan dit een belangrijk kostenvoordeel opleveren. Greenfoot biedt optimale flexibiliteit en mogelijkheden bij het samenstellen van het leveringscontract. Een “tailor made” aanbod dat prijsvoordeel, gemak en zekerheid geeft.

Energiebesparing

Naast de inkoop van energie helpt Greenfoot met het blijvend verlagen van de energiekosten door uw verbruiksdata te monitoren en te analyseren. Op basis van de data van uw energieverbruik kunt u geadviseerd worden bij het opstellen van een effectief reductieplan, om structureel het energieverbruik terug te brengen.

Ontzorgen

Greenfoot begrijpt dat u naast betaalbare energie ook goede service wilt, want ook dat scheelt tijd en geld. Daarom kent het bedrijf geen wachttijden en ook geen standaard antwoorden.

Solarpark Mühlhausen

Solarpark MuhlhausenGreenfoot investeert zelf in duurzame energieopwekking. In 2012 is er een solarpark aangekocht dat is gelegen in de Duitse plaats Mühlhausen/Thüringen. Het park bestaat uit circa 19.000 zonnepanelen, hiermee wordt voor ruim 1.200 huishoudens stroom opgewekt.

 

 

Inzicht in het verbruik

Met de Greenfoot-monitor worden alle energieverbruiken geregistreerd en bewaakt. Uw gehele energiehuishouding is geordend en in duidelijke grafieken af te lezen. Afwijkingen in het verbruikspatroon worden zichtbaar, toe- en/of afname van verbruik komen in beeld, kansen voor energiebesparing komen boven water.

Heeft u een slimme meter? Dan kunt u gebruik maken van de Greenfoot-monitor voor één euro per aansluiting per maand met een kleinverbruikaansluiting of tien euro per maand voor een grootverbruikaansluiting.

Het verlagen van het energieverbruik is de methode om een structureel lagere energierekening te realiseren.