Banner Energie Vergelijken

Scherp

Dit bedrijf is een no-nonsense energieleverancier die gevestigd is in Heerenveen. Opgericht in 2012 door ondernemers met meer dan dertig jaar ervaring in de energiemarkt. Met name op het expertisegebied van kostenonderzoeken en consultancy. FENOR richt zich op de gehele Nederlandse zakelijke markt en de Noord Nederlandse consumentenmarkt. Scherp, Eenvoud en Betrokken zijn kernwaarden die binnen FENOR hoog in het vaandel staan.

Klanten ontvangen een eerlijke, scherpe prijs.
Geen aanbrengbonussen en “goodies” om klanten te werven
Geen verborgen kosten
Klanten werven gebeurt veelal door mond-op-mondreclame

Eenvoud

Voorschotten, afrekeningen en communicatie; in alles straalt de eenvoud. Overzichtelijk, helder en duidelijk.
Een vraag? Binnen 48 uur wordt uw vraag beantwoord.
Aanmelden? U kunt uzelf geheel online en digitaal aanmelden via de FENOR.nl website. Binnen 4 stappen weet u welke kosten horen bij het door u gekozen contract.
Overzicht? In uw persoonlijke online omgeving kunt u alles terugvinden (gegevens, contract, facturen, betaaloverzicht, meterstanden et cetera).

Betrokken

FENOR is betrokken bij haar klanten en omgeving.
Omgeving: Duurzaam ondernemen. Dit door zoveel mogelijk papier te besparen door digitaal te factureren en digitaal vragen te beantwoorden.
Groene Levering: Vergroenen van geleverde elektriciteit en gas aan consumenten, alsmede vergroenen van elektriciteit aan zakelijke afnemers is een must-have. Daarnaast wordt actief gezocht naar samenwerkingsverbanden met producenten van duurzame energie gevestigd in het Noorden van Nederland.
Maatschappelijk: FENOR staat open voor sponsoring van sport- en culturele evenementen in Noord Nederland die aansluiten bij de visie van het bedrijf.