Energie vergelijken

Bespaar tot wel 450 euro! Overstappen is gratis en zo geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen. Dat doet de gekozen energieleverancier voor u na het invullen van het aanvraagformulier op onze site.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

Ventileren : waarom is het belangrijk?

Ventileren is belangrijker dan ooit. Bij het inademen van lucht denken veel mensen niet verder na. Het is als het ware vanzelfsprekend geworden. We doen het dan ook overal; thuis, op werk, in de auto of de bus en op school. Het is echter heel belangrijk dat we hierbij stilstaan, aangezien de lucht die we inademen vaak niet helemaal gezond is. Onderzoeken tonen namelijk aan dat de lucht die U thuis inademt, meestal slechter is dan de buitenlucht. Dit kan verschillende uiteenlopende oorzaken hebben, namelijk het hebben van teveel vocht, schimmel, huisstofmijt of tabaksrook in huis. Daarnaast is er binnen vaak meer fijnstof aanwezig dan buiten. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Het is steeds populairder om bewust na de denken over de gezondheid. Mensen denken hierbij na over hun voeding, slaapgewoonten en beweging. Toch denken zij vaak niet na aan de lucht die zij thuis inademen, terwijl ook dit belangrijk is voor een gezond en energiek lichaam. Indien U een gezond huis wilt, leest U best dit artikel verder door!
ventileren

Ventileren in uw huis

Er is constant, 24 uur per dag ventilatie nodig voor een gezonde lucht in uw huis. Dit moet het hele jaar door gebruiken. Veel woningen in Nederland hebben hiervoor een mechanisch ventilatiesysteem. Hierbij kunt U denken aan afzuiging in de badkamer, keuken en toilet om uw huis te ventileren.

Een mechanische ventilatiesysteem in uw huis is een must, omdat het ervoor zorgt dat de lucht in uw huis constant ververst wordt. Het systeem zuigt elk uur van de dag lucht uit de woning weg, waardoor schone lucht vanzelf binnen kan komen via open ventilatieroosters of ramen. U moet uw ventilatiesysteem constant aan laten staan en regelmatig laten reinigen en onderhouden om zo verzekerd te zijn van een goede ventilatie en van een gezond klimaat in uw huis!