Energie vergelijken

Bespaar tot wel 450 euro! Overstappen is gratis en zo geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen. Dat doet de gekozen energieleverancier voor u na het invullen van het aanvraagformulier op onze site.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

Eco-knoppen worden steeds populairder. Deze knoppen vindt U op wasmachines, drogers, tv’s, pc’s en zelfs auto’s en  zouden zorgen voor een milieuvriendelijker verbruik van energie. In dit artikel kunt U lezen wat hier al dan niet de voordelen van zijn.

 

Eco-knoppen bij uw vaatwasser

Indien U deze knop gebruikt bij uw vaatwasser, duurt uw eco-programma langer dan het gewone programma. Het duurt vaak zelfs langer dan een uur! Het neemt zoveel tijd in beslag, omdat het programma uw afwaswater zeer geleidelijk opwarmd. Hierdoor verbruikt uw vaatwasser wel degelijk minder energie!

Het zou ongeveer 18,50 euro per jaar besparen. De eco-stand zou gemiddeld 0,37 kWh en bijna drie liter minder water verbruiken dan een gewoon programma. Indien U uw vaatwasser zo’n 250 keer per jaar zou gebruiken, zou U dit bedrag uitsparen!

Beter resultaat

In de praktijk zijn de resultaten van het eco-programma zeer goed, en zelfs beter dan het gewone programma. Door de langere duur van het programma behaal je dit resultaat. De afwasmiddelen bevatten enzymen die het beste werken bij de gemiddelde temperatuur bij de eco-stand.

Energielabels

In dit artikel kunt U meer lezen over energielabels. Een energielabel geeft informatie over de energiezuinigheid van een woning en is ontworpen voor iedereen die een woning bouwt, verkoopt of verhuurt.  De eco-waskracht zou per machine verschillen, maar het energielabel geeft een goede indicatie.

Andere witgoedapparaten

Eco-knoppen zijn op veel andere apparaten te vinden. De werking verloopt in principe exact hetzelfde. De temperatuur wordt lager gehouden, waardoor het programma langer duur. Zo wordt het verwarmingselement in uw droger soms uitgeschakeld terwijl de trommel blijft draaien. Hierdoor droogt het apparaat met lucht in plaats van met warmte, wat uiteraard uw energieverbruik verlaagt.

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

  1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
  2. 100% betrouwbaar
  3. Exclusieve aanbiedingen
  4. Overstappen is zo geregeld
  5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu! NUON aanbieding van de maand
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk