Energievergelijker

Dit is de energievergelijker van Energie-vergelijken.net. Bespaar tot wel 450 euro met onze energievergelijker. Het werkt makkelijk en snel. U vult uw gegevens in, u ontvangt een overzicht van leveranciers gesorteerd op de goedkoopste aanbieder van energie. U kiest een energieleverancier en voert uw gegevens in. Het overstappen wordt verder voor u geregeld door uw nieuwe energieleverancier.

Met uw huidige energieverbruik geld besparen? Dat kan makkelijk! Ook u kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. Op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? U zult deze hier vinden! Het kan u jaarlijks vele honderden euro’s besparen. Energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze site en profiteer van veel voordeel.


 

Overstappen is een fluitje van een cent

Overstappen van energieleverancier is eenvoudig. Nadat u een energieleverancier hebt gekozen vult u uw gegevens in op onze site. Uw gegevens worden direct doorgestuurd naar de gekozen leverancier. Uw nieuwe leverancier zorgt voor uw nieuwe contract en zegt voor u uw huidige contract op. U hoeft hervoor dus niets te doen. Makkelijker geld besparen kan dus bijna niet.

 

Overstappen uitgelegd - stap 1
U vergelijkt en stapt over
Overstappen uitgelegd - stap 2
U heeft 14 dagen bedenktijd
Overstappen uitgelegd - stap 3
Uw oude contract wordt opgezegd
Overstappen uitgelegd - stap 4
U geeft uw meterstanden door
Overstappen uitgelegd - stap 5
U bent overgestapt

 

Onafhankelijk en altijd up-to-date

Energie-vergelijken.net is volkomen onafhankelijk. Wij hebben geen rechtstreekse contracten of afspraken met energieleveranciers. De aanbiedingen in de energievergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd. Zodoende heeft u altijd een actueel overzicht van de prijzen van de goedkoopste energieleveranciers. Uw overstap wordt direct automatisch doorgegeven aan de betreffende energieleverancier, dus u hoeft niet eerst in te schrijven bij ons. U sluit direct uw nieuwe contract af met de gekozen leverancier.


 

Kennis en Ervaring

Energie-vergelijken.net heeft jarenlange ervaring opgedaan in het vergelijken van de energiemarkt. Naast Energie-vergelijken.net beheren we ook Energievergelijk.nl. Hierdoor hebben we een groter bereik, bedienen meer klanten en doen zo ook meer kennis en ervaring op in de energiemarkt. De energievergelijker op Energievergelijk.nl is uiteindelijk dus dezelfde als die we op Energie-vergelijken.net hanteren. Waarom op twee soortgelijke websites dezelfde dienst aanbieden? Gewoon om meer mensen te bereiken en daardoor meer overstappers te helpen aan een goedkopere energieleverancier. Probeer het ook, vul uw gegevens in en zie hoe veel u kunt besparen op uw gas- en elektriciteitsrekening.


Deze aanbieders zult u o.a. terugvinden in de energievergelijker


Bart juicht

Energie vergelijken

Vele mensen betalen nog steeds te veel voor hun energie. Misschien u ook wel. Vul uw postcode en huisnummer in in bovenstaande vergelijker en u ziet direct wat energie vergelijken u kan opleveren. Waarschijnlijk net als de vele duizenden mensen die u voor gingen een paar honderd euro per jaar. Hoe kan dat nou? Dat kan doordat de tarieven bij een andere leverancier mogelijk net iets lager zijn en daarnaast bieden vele energieleveranciers u een hoge welkomstbonus als u overstapt. En door die bonus bent u dus fors goedkoper uit voor uw stroom en gas. Klik hier om direct te vergelijken.