Na de “helemaal uit je stekken weken” heeft NUON een nieuwe actie. Ook deze keer is het weer een actie die er mag zijn. Als u nu overstapt naar NUON voor uw stroom en gas dan ontvangt u een cadeaubon ter waarde van maar liefst 150 euro! Dat noemen we nog eens een mooi cadeau. En dat nu net voor de Kerst.

Profiteer dus snel van dit mooie aanbod en stap over op stroom en gas van NUON.

Let bij het overstappen altijd even op de einddatum van uw huidige contract. Als u vroegtijdig uw huidige contract beëindigd dan kan het zijn dat u hiervoor een boete krijgt. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Bepaal dus altijd goed of u de overstap kosteloos kunt maken. De einddatum van uw huidige contract kunt u nalezen in uw contract of u kunt het navragen bij uw huidige energieleverancier. Heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Dan kunt u altijd kosteloos (zonder boete dus) overstappen.

Nog meer tips en adviezen nodig bij uw overstap?
Overstappen is makkelijk en snel geregeld, maar het kan zeker zijn dat u hierover vragen heeft. Wij helpen u graag bij uw overstap. Onze energiewijzer bevat een lijst met de meest gestelde vragen rondom energie-overstappen. Klik hier (opent in een nieuwe tab) om naar de energiewijzer te gaan.

Klik op de grote banner hieronder of op deze link om gebruik te maken van de aanbieding van NUON.