Wist u dat energie vergelijken dé manier is om de goedkoopste energieleverancier te vinden? En dat u daardoor veel geld kunt besparen? Het invullen van de vergelijker is ook nog eens erg eenvoudig. En overstappen daarna ook. Het is in een paar minuten geregeld! Dat is makkelijk geld verdienen.

In 3 stappen kunt u al gaan besparen:
1. In de vergelijker vult u uw adres in. Vervolgens kunt u een schatting van uw verbruik laten invullen op basis van uw situatie, of u kunt exact uw eigen verbruiksgegevens invullen. Als laatste kunt u uw huidige energieleverancier invullen en aangeven of u wel of geen zakelijke gebruiker bent.
2. Onze vergelijker gaat aan de slag en zet alle aanbieders en prijzen voor u op een rij. U kunt aangeven wat voor soort energie u wilt zien (bijvoorbeeld groen of grijs) en of u een vast of variabel contract wilt. De resultaten kunt u op veel verschillende manieren rangschikken: uiteraard op prijs, maar ook bijvoorbeeld op looptijd, korting, et cetera.
3. Wanneer u een nieuwe energieleverancier heeft gekozen, vult u uw persoonsgegevens in om een contract aan te vragen. U krijgt hierbij een duidelijk overzicht te zien van uw bestelling.

Dat is alles!

Overstappen is gratis en snel geregeld. Zo kunt u makkelijk en snel flink besparen op uw energierekening. Uw besparing kan zelfs oplopen tot wel 450 euro! U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen, dat doet de gekozen energieleverancier voor u. En met 14 dagen bedenktijd zit u nergens aan vast.

Energie vergelijken loont! Ook u kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw contract voor 2 of 3 jaar vast te laten zetten, dan bent u verzekerd tegen prijsstijgingen. Echter, energieleveranciers bieden steeds hogere overstapkortingen aan voor nieuwe klanten. Daar kunt u van profiteren door elk jaar over te stappen. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze site en profiteer van veel voordeel.

De aanbiedingen in de energievergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd. Hierdoor heeft u altijd een actueel overzicht van de prijzen van de goedkoopste energieleveranciers. En alle energieaanbieders worden meegenomen in onze vergelijker, dus niet alleen de bekende bedrijven of grote spelers. Naast Nuon, Eneco en Essent kunt u ook kiezen voor Budget Energie, Energiedirect.nl, Green Choice en nog veel meer aanbieders. Kijkt u maar eens in het overzicht van alle energieleveranciers. In de vergelijker is het bovendien ook mogelijk om aan te geven dat u alleen geïnteresseerd bent in stroom, of alleen in gas. U bent dus niet verplicht om beide producten mee te nemen in de vergelijking.

Energie-vergelijken.net. Weinig moeite, veel besparen!

Vul nu uw gegevens in in de energievergelijker en start direct met besparen.

Bart juicht