Goed nieuws! Heel goed nieuws zelfs!

De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon zijn weer terug!

Nuon is een van de grootste leveranciers van stroom en gas in Nederland. Het bedrijf biedt daarbij ook veelal de scherpste tarieven in de markt. En nu komt Nuon dan ook nog eens met een extra mooie deal.

De inhoud van de deal:

– U ontvangt € 200,- op uw rekening aan het eind van het contractjaar.
– De overstap wordt volledig door Nuon voor u geregeld.
– U krijgt een contract voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar.
– Ruim voor uw jaarcontract afloopt, krijgt u een nieuw aanbod.
– De eventuele overstapboete tot 50 euro per product wordt door Nuon betaald.
– U bent zeker van zeer scherpe tarieven voor stroom en gas.

Klik hier om uw overstap direct en makkelijk te regelen.

Zo geregeld

Nuon regelt de overstap voor u. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen op de site van Nuon en Nuon regelt uw overstap voor u. U hoeft dus niet uw huidige energiecontract op te zeggen. Dit wordt allemaal voor u gedaan.

Overstapboete?

Als u overstapt naar Nuon, kan uw huidige leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengen. Nuon vergoedt deze kosten tot € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas).
Als uw huidige contract eindigt binnen nu en 2 maanden, dan kunt u altijd probleemloos en zonder boetes overstappen. Als u een contract heeft voor onbepaalde tijd dan kunt u ook altijd de overstap in gang zetten. U betaalt dan nooit een boete. Als u een contract heeft van 1 jaar dat eigenlijk nog langer dan 2 maanden loopt dan is de overstap misschien ook nog wel interessant voor u. Bekijk dan even hoe hoog de boete is die u moet betalen. Als die boete 50 euro is, dan vergoed Nuon dus die boete voor u.

Over Nuon

Nuon is een energieonderneming, die circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Het is daarmee een van de grootste aanbieders van stroom en gas in Nederland. Het bedrijf produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas. Zij biedt verschillende energie-gerelateerde producten en diensten.

De uitgangspunten voor Nuon in haar bedrijfsuitvoering zijn:
– betrouwbaarheid van levering
– betaalbaarheid van energie
– een zo duurzaam mogelijke energieproductie

U bent dus zeker van een goed product, een goede levering en dat bij een zo duurzaam mogelijke productie.

Profiteer nu!

Profiteer nu van de “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon en stap ook over. Klik op de banner hieronder om u direct aan te melden.