Eneco heeft een leuke nieuwe reclame waarin zij oproept zuiniger om te gaan met onze eigen moeder aarde. Los van het feit dat het een erg leuke reclame is, heeft Eneco uiteraard een goed punt.

In de reclame zie je een marmot die rechtop staat en precies op het juiste moment een oerkreet laat horen. Die oerkreet is leuk en grappig om te zien, maar maakt ons ook duidelijk dat we nu echt eens zuiniger aan moeten doen met ons energieverbruik.

Uw energieverbruik terugdringen
Uw energieverbruik terugdringen, dat is eigenlijk waar net om gaat als we zuiniger aan willen doen. En dat kan gemakkelijker dan u denkt. In de reclame van Eneco worden wat eenvoudige tips laten zien. Zet de kachel eens een tikkie lager of doe eens wat licht extra uit. Die kleine dingen maken al een heel verschil.

En belangrijker nog … wees uzelf bewust van uw verbruik. Als u bewust omgaat met uw energieverbruik dan scheelt dat al enorm. Heeft u een aantal goede energietips nodig? Klik hier en lees over energiebesparende tips die kunnen zorgen voor een lagere energierekening. Het scheelt u geld en het scheelt ons allen in een betere en schonere wereld.

Meer informatie over Eneco? Klik dan hier.

Bekijk hier de reclame van Eneco