Tot € 275,- cashback bij Oxxio

Cashback-actie van Oxxio

Energieleverancier Oxxio komt met een mooie nieuwe actie. De slimme energieleverancier verhoogt de cashbacks. En daar profiteert u als klant van!

actie oxio cash back

De actie in het kort:

 • Bij een 1 jarig contract ontvangt u € 250,- cashback
 • Bij een 3 jarig contract ontvangt u € 275,- cashback

Dat is nog eens mooi meegenomen!

Overstappen naar Oxxio

Overstappen is simpel. U meldt zich aan als nieuwe klant en Oxxio zegt het contract op bij uw huidige energieleverancier. Stap ook over, klik op onderstaande banner.

De 7 stappen bij een overstap:

 • Meldt u aan als nieuwe klant bij Oxxio.
 • U ontvangt direct een bevestigingsmail.
 • Maak uw eigen Oxxio account aan en houdt de voortgang van uw bestelling in de gaten
 • U ontvangt na 2 dagen de leveringsovereenkomst.
 • Geef uw meterstanden door (niet nodig als je een slimme meter hebt!).
 • Oxxio zegt uw contract bij uw vorige energieleverancier op
 • U ontvangt uw energie via Oxxio en profiteert van de cashback actie.

Overstappen naar een andere energieleverancier is verbonden aan een aantal spelregels. Meer over deze regels én handige tips bij het overstappen leest u hier.

Over Oxxio

Energieleverancier Oxxio is opgericht in 2000 en levert groene stroom en gas. Begin 2008 is Oxxio gestart met de bouw van een eigen elektriciteitscentrale in Rotterdam. Hierdoor zijn ze sinds 2010 naast energieleverancier ook energieproducent. Inmiddels is Oxxio de vierde energieleverancier van Nederland.

Oxxio gelooft in duurzaamheid. Al vanaf de oprichting in 2000 heeft Oxxio oog voor het milieu. Zo levert Oxxio al vanaf de eerste dag van levering 100% groene stroom. Daarnaast heeft Oxxio in het Rijnmondgebied één van de schoonste en meest efficiënte gasgestookte centrales ter wereld gebouwd. Sinds 2011 heeft Oxxio de krachten gebundeld met Eneco. Hiermee is de schoonste energieleverancier van Nederland ontstaan.

De voordelen van Oxxio

 • voordelig stroom en gas
 • altijd op de hoogte via de Oxxio app
 • 100% Europese windstroom
 • eenmalig tot 275 cashback op je jaarnota
actie van Qurrent gratis Feyenoord shirt

Goed nieuws van Qurrent: gratis Feyenoord shirt!

Hand in Hand

Energieleverancier Qurrent is vanaf het nieuwe seizoen de hoofdpartner van Feyenoord. Zij slaan de handen ineen, op weg naar een groenere wereld. En dat is goed nieuws voor u!

Een nieuwe hoofdpartner, betekent natuurlijk nieuwe Feyenoord shirts. Deze zijn vanaf begin juli verkrijgbaar. Als u overstapt naar Qurrent ontvangt u als één van de eersten dit nieuwe shirt. Overstappen is makkelijk en snel geregeld.

Ja, ik stap over en ontvang gratis het nieuwste Feyenoord shirt

De voordelen van Qurrent

In korte tijd stapten al ruim 60.000 mensen over naar Qurrent. Daarmee is Qurrent het snelst groeiende energiebedrijf van Nederland. Maar er is meer…

Qurrent is namelijk ook de groenste energieleverancier: alle stroom is afkomstig van Nederlandse windmolens en het aardgas is 100% CO2 gecompenseerd. Qurrent’s missie is om heel Nederland onafhankelijk te maken van grote energieleveranciers. Dit doen ze onder meer door het stimuleren van en helpen bij het opwekken van eigen energie. Dit kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te nemen. Maar niet iedereen heeft daar tijd, plek en geld voor. Daarom is het als klant van Qurrent ook mogelijk om een eigen aandeel te nemen in een stukje windmolenpark.

Drie redenen om te kiezen voor Qurrent

 1. U kiest voor groen: De Consumentenbond en Greenpeace riepen Qurrent uit tot de groenste energieleverancier van Nederland;
 2. u krijgt hulp: Qurrent ondersteunt haar klanten actief bij het zelf opwekken van energie;
 3. u bespaart op uw energierekening: bij Qurrent ontvangt u energie tegen inkoopprijs.

Voor het leven

‘Hand in hand voor het leven’ zingt Paul de Munnik in ‘Er is geen club als Feyenoord’. Gaat u ook voor het leven? En wilt u daarbij uw voetbalclub steunen? Kies dan voor de groenste energieleverancier en stap vandaag nog over naar Qurrent. Dan krijgt u niet alleen 3 jaar lang de groenste energie voor het laagste tarief, maar óók het nieuwste Feyenoord shirt, helemaal gratis!

Overstappen naar Qurrent

Overstappen is simpel. U meldt u aan als klant bij Qurrent. Zij kijken vervolgens naar de voorwaarden van uw huidige energiecontract. Overstappen naar een andere leverancier is namelijk aan een aantal spelregels verbonden. Welke spelregels, leest u hier. Als een overstap mogelijk is, ontvangt u van Qurrent een voorstel. Zodra u akkoord gaat met het nieuwe energiecontract, maakt Qurrent de overstap in orde. U heeft nergens omkijken naar.

Ontvang het Feyenoord shirt

Wilt u ook als eerste het nieuwste Feyenoord shirt?

 1. Meldt u aan als klant en kies voor het Feyenoord-pakket;
 2. zodra het shirt binnen is, ontvangt u een email;
 3. u kunt het shirt zelf afhalen of laten thuisbezorgen.

Stap ook over en kies voor groen! Klik op de banner voor meer informatie.

gratis nieuwste Feyenoord shirt voordelen van Qurrent groenste energie

Nuon

De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon zijn weer terug!

Goed nieuws! Heel goed nieuws zelfs!

De “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon zijn weer terug!

Nuon is een van de grootste leveranciers van stroom en gas in Nederland. Het bedrijf biedt daarbij ook veelal de scherpste tarieven in de markt. En nu komt Nuon dan ook nog eens met een extra mooie deal.

De inhoud van de deal:

– U ontvangt € 200,- op uw rekening aan het eind van het contractjaar.
– De overstap wordt volledig door Nuon voor u geregeld.
– U krijgt een contract voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar.
– Ruim voor uw jaarcontract afloopt, krijgt u een nieuw aanbod.
– De eventuele overstapboete tot 50 euro per product wordt door Nuon betaald.
– U bent zeker van zeer scherpe tarieven voor stroom en gas.

Klik hier om uw overstap direct en makkelijk te regelen.

Zo geregeld

Nuon regelt de overstap voor u. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen op de site van Nuon en Nuon regelt uw overstap voor u. U hoeft dus niet uw huidige energiecontract op te zeggen. Dit wordt allemaal voor u gedaan.

Overstapboete?

Als u overstapt naar Nuon, kan uw huidige leverancier u een opzegvergoeding in rekening brengen. Nuon vergoedt deze kosten tot € 50,- inclusief btw per product (stroom en gas).
Als uw huidige contract eindigt binnen nu en 2 maanden, dan kunt u altijd probleemloos en zonder boetes overstappen. Als u een contract heeft voor onbepaalde tijd dan kunt u ook altijd de overstap in gang zetten. U betaalt dan nooit een boete. Als u een contract heeft van 1 jaar dat eigenlijk nog langer dan 2 maanden loopt dan is de overstap misschien ook nog wel interessant voor u. Bekijk dan even hoe hoog de boete is die u moet betalen. Als die boete 50 euro is, dan vergoed Nuon dus die boete voor u.

Over Nuon

Nuon is een energieonderneming, die circa 2 miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland. Het is daarmee een van de grootste aanbieders van stroom en gas in Nederland. Het bedrijf produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas. Zij biedt verschillende energie-gerelateerde producten en diensten.

De uitgangspunten voor Nuon in haar bedrijfsuitvoering zijn:
– betrouwbaarheid van levering
– betaalbaarheid van energie
– een zo duurzaam mogelijke energieproductie

U bent dus zeker van een goed product, een goede levering en dat bij een zo duurzaam mogelijke productie.

Profiteer nu!

Profiteer nu van de “Helemaal uit je stekker weken” van Nuon en stap ook over. Klik op de banner hieronder om u direct aan te melden.

meedoen aan earth hour 2017 energie besparen energie vergelijken

Meedoen aan Earth Hour 2017

Op 25 maart is het weer zover: Earth Hour. Een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, dat in 2007 begon in Sydney (Australië) en inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Meer dan 170 landen doen inmiddels mee en geven één uurtje terug aan de nacht.

Van 20.30 tot 21.30, op de laatste dag van de wintertijd, doven duizenden gebouwen over de hele wereld hun lichten om aandacht te vragen voor het klimaatprobleem. Van het Kremlin tot de Brandenburger Tor, van de Eiffeltoren tot de Golden Gate Bridge: het licht gaat uit om stil te staan bij het voortbestaan van onze planeet. Ook Nederland doet mee. Dit jaar voor de negende keer. Het Paleis op de Dam, de Erasmusbrug, het Scheepvaartmuseum: ze gaan allemaal ‘op zwart’.

Wat doet uw gemeente tijdens Earth Hour?

Het fenomeen is ook doorgedrongen tot kleinere gemeenten. Zo organiseert Enschede in samenwerking met verschillende Twentse bedrijven een waar Earth Hour event. Het Twentse Grolsch en FC Twente hebben inmiddels toegezegd hun lichten tussen 20.30 en 21.30 te doven. Meer naar het zuiden, in Eindhoven (lichtstad!) organiseert het regio-team Zuidoost van WNF  een sfeervolle, elektriciteitsloze (muziek)avond, die gratis te bezoeken is. En in Leeuwarden organiseert het Friesland College een Earth Hour City Walk vanaf het Fries Museum. Benieuwd wat uw gemeente doet? U leest het hier.

Doet u ook mee?

Meedoen aan Earth Hour 2017 hoeft natuurlijk niet door naar grote evenementen te gaan. U kunt ook meedoen vanuit huis. Gewoon, vanaf de bank, of tijdens een dinertje bij kaarslicht. Of organiseer een uurtje donkerte in uw straat. Als daarbij iedereen kaarsjes aansteekt, is dat meteen een mooi gezicht! Om het effect van uw actie te vergroten, kunt u een foto posten op social media met de hashtack: #earthhour.

Energie besparen doet u zo

Eén uur het licht uit, helpt dat nou tegen de uitstoot van koolstofdioxide? Ja en nee. Volgens deskundigen is het directe effect van de actie relatief beperkt. Het gaat bij Earth Hour dan ook meer om het indirecte effect. Het is een beweging, een movement. Een middel om bewustwording op gang te brengen. Wilt u echt energie besparen en uw uitstoot verminderen, dan is het van belang om energiebesparende maatregelen te treffen. Denk daarbij aan goede isolatie, het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler.

Meer weten over energie besparen? Lees onze energiebesparingstips.

Hallo planeet

Eneco wijst ons erop: wees zuinig op onze planeet!

Eneco heeft een leuke nieuwe reclame waarin zij oproept zuiniger om te gaan met onze eigen moeder aarde. Los van het feit dat het een erg leuke reclame is, heeft Eneco uiteraard een goed punt.

In de reclame zie je een marmot die rechtop staat en precies op het juiste moment een oerkreet laat horen. Die oerkreet is leuk en grappig om te zien, maar maakt ons ook duidelijk dat we nu echt eens zuiniger aan moeten doen met ons energieverbruik.

Uw energieverbruik terugdringen
Uw energieverbruik terugdringen, dat is eigenlijk waar net om gaat als we zuiniger aan willen doen. En dat kan gemakkelijker dan u denkt. In de reclame van Eneco worden wat eenvoudige tips laten zien. Zet de kachel eens een tikkie lager of doe eens wat licht extra uit. Die kleine dingen maken al een heel verschil.

En belangrijker nog … wees uzelf bewust van uw verbruik. Als u bewust omgaat met uw energieverbruik dan scheelt dat al enorm. Heeft u een aantal goede energietips nodig? Klik hier en lees over energiebesparende tips die kunnen zorgen voor een lagere energierekening. Het scheelt u geld en het scheelt ons allen in een betere en schonere wereld.

Meer informatie over Eneco? Klik dan hier.

Bekijk hier de reclame van Eneco

Energiebuddy-O

Superdeal van OXXIO

OXXIO komt met een mooie deal, een superdeal mogen we wel zeggen. Als u in februari uw overstap naar OXXIO regelt dan ontvangt u maar liefst een cash back van 175 euro! Profiteer hiervan en stap deze maand nog over. De actie geldt dus alleen als u in februari inschrijft op de site van OXXIO. Uw overstap regelen kunt u doen via deze link of via de banner onderaan deze pagina.

Deze actie is geldig voor 1 jaars contracten. U hoeft dus geen langdurig contract aan te gaan. Kortom, een mooie actie.

Over OXXIO
Het bedrijf is sinds 2000 actief in Nederland op de energiemarkt. Het bedrijf is een pure Nederlandse energieleverancier. Oxxio levert groene stroom en gas aan zowel particuliere als aan zakelijke klanten. Het bedrijf positioneert zich als prijsvechter in de markt en wil haar klanten grip geven op de energiekosten. Het bedrijf verspreidde al in 2005 slimme meters onder haar klanten en tegenwoordig biedt het haar klanten de mogelijkheid om zelf alles online te regelen.

Scherpe tarieven
Naast een mooie cash back actie profiteert u uiteraard het hele contract van de scherpe energietarieven van OXXIO.

Klik op onderstaande banner om te profiteren van deze superdeal:
Superdeal van OXXIO

Let op: deze actie is alleen geldig in februari 2017

Met een elektrische auto op vakantie, kan dat?

De elektrische auto. We zien hem steeds meer op de Nederlandse wegen. En terecht: hij is stil, goedkoop in onderhoud, goed voor het milieu en aan te schaffen met verschillende aantrekkelijke belastingvoordelen.

De belastingvoordelen van elektrisch rijden*:

(*bron: RTL nieuws)

Tot zover de voordelen. De elektrische auto heeft namelijk ook één groot nadeel: je kunt er (nog) geen grote afstanden mee rijden. Afhankelijk van het type auto moet je vaak al na zo’n 150 km je auto opladen. En dat is een tijdrovende bezigheid. Geen wonder dat de meeste mensen er niet aan moeten denken om met een elektrische auto op vakantie te gaan. Gelukkig komt daar nu verandering in!

Elektrisch rijden: 1000 kilometer op 1 dag!

De huidige generatie elektrische auto’s legt flinke afstanden af. Zo rij je in een volkswagen e-Golf en een Hyundai IONIQ Electric en de BMW i3 al zo’n 300 km, in een Renault Zoë 400 km en een Opel Ampera-E 500 km. De Tesla Model S spant de kroon: 600 km rijden zonder opladen.

Energieleverancier Eneco stuurde zelfs een verslaggever  op pad in de nieuwste Tesla Model S, om te bewijzen dat het kan: 1000 kilometer op 1 dag.

Rutger Middendorp reed vanaf Utrecht naar wintersportgebied Interlaken in Zwitserland. Een route van zo’n 1000 kilometer lang. Inclusief vijf stops bij laadpunten duurde de reis slechts 12 uur!

Met de nieuwste elektrische auto’s kun je dus in één dag naar de sneeuw rijden. Als je om de twee uur stopt bij een snellaadpunt, kun je dat vergelijken met iedere twee uur pauzeren met een gewone auto. Dankzij de toename van het aantal snellaadpunten is de tijd dat je met een elektrische auto veel langer onderweg was dus voorgoed verleden tijd.

Wanneer wordt elektrisch rijden goedkoper dan benzine rijden?

De aanschafprijs van een elektrische auto, die nog altijd tussen de 9.000 en 17.000 euro* hoger ligt dan die van andere auto’s, maakt elektrisch rijden nog steeds duur. Maar niet meer voor lang! Want het omslagpunt, waarop elektrisch goedkoper is dan benzine, is helemaal niet zo ver weg, zo vertelt Rutger Middendorp aan het eind van het filmpje.

(*bron: websites verschillende auto-fabrikanten)

Voor het efficiënt opladen van je auto is een goede laadkabel van belang. Op zoek naar een goede laadkabel voor je Tesla Model S? Die vind je hier.

Nuon

Weer een mooie aanbieding van NUON

Na de “helemaal uit je stekken weken” heeft NUON een nieuwe actie. Ook deze keer is het weer een actie die er mag zijn. Als u nu overstapt naar NUON voor uw stroom en gas dan ontvangt u een cadeaubon ter waarde van maar liefst 150 euro! Dat noemen we nog eens een mooi cadeau. En dat nu net voor de Kerst.

Profiteer dus snel van dit mooie aanbod en stap over op stroom en gas van NUON.

Let bij het overstappen altijd even op de einddatum van uw huidige contract. Als u vroegtijdig uw huidige contract beëindigd dan kan het zijn dat u hiervoor een boete krijgt. En dat zou natuurlijk zonde zijn. Bepaal dus altijd goed of u de overstap kosteloos kunt maken. De einddatum van uw huidige contract kunt u nalezen in uw contract of u kunt het navragen bij uw huidige energieleverancier. Heeft u een contract voor onbepaalde tijd? Dan kunt u altijd kosteloos (zonder boete dus) overstappen.

Nog meer tips en adviezen nodig bij uw overstap?
Overstappen is makkelijk en snel geregeld, maar het kan zeker zijn dat u hierover vragen heeft. Wij helpen u graag bij uw overstap. Onze energiewijzer bevat een lijst met de meest gestelde vragen rondom energie-overstappen. Klik hier (opent in een nieuwe tab) om naar de energiewijzer te gaan.

Klik op de grote banner hieronder of op deze link om gebruik te maken van de aanbieding van NUON.

Energiedirect.nl shirtsponsor PSV

Energiedirect.nl en PSV samen in nieuwe commercial

Energiedirect.nl heeft in haar nieuwste tv commercial het hoofdsponsorschap van de voetbalclub PSV extra benut. Op een leuke manier worden PSV en Energiedirect.nl samengevoegd in 1 commercial.

Energiedirect.nl wil met deze campagne haar naamsbekendheid vergroten in Nederland. Energiedirect.nl is de op 3 na grootste speler in de energiemarkt in Nederland. De naamsbekendheid is echter nog niet zo hoog en daar wil het bedrijf graag verandering in brengen.

Energiedirect.nl is ervan overtuigd dat de combinatie van het merk PSV en het eigen merk een positief effect zal hebben op haar merkbeleving en naamsbekendheid. De sportieve mentaliteit als onderliggende waarde van het merk PSV moet hetzelfde gevoel overbrengen op het merk Energiedirect.nl. En dat straalt de commercial ook zeker uit.

De commercial is binnenkort op tv te zien. Hieronder kunt u de commercial alvast bekijken op Youtube.

Energiedirect.nl shirtsponsor PSV

Energiedirect.nl nieuwe shirtsponsor PSV

Energiedirect.nl is de nieuwe shirtsponsor van PSV. Op het shirt van PSV stond voorheen Philips en nu dus Energiedirect.nl.

Energiedirect.nl en PSV. Dat scoort! Zo staat er geschreven op de site van Energiedirect.nl. Verder zegt Energiedirect.nl het volgende over de nieuwe shirtsponsoring:
“Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.”

Energieleveranciers vaker sponsor voetbalclubs

Energiedirect.nl is niet uniek als hoofdsponsor van een voetbalclub. FC Groningen wordt gesponsord door Essent en Vitesse wordt al lange tijd gesponsord door Nuon.

Energiedirect.nl aanbieding

De scherpste aanbieding is gewoon een laag tarief volgens het bedrijf. Nou, daar hebben ze zeker een punt. Klik op de banner en vind uit wat voor u uw maandlast zal worden.
Energiedirect