Energieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken. U kunt vast wel leukere dingen bedenken om met uw tijd te doen. Toch is het belangrijk om even stil te staan bij de keuze voor een energieleverancier. Het vergelijken van energieleveranciers kost u slechts twee minuten van uw tijd en u kunt er veel geld mee besparen.

Ieder jaar weer komen energieleveranciers met aantrekkelijke aanbiedingen om nieuwe klanten te trekken. Goed onderzoek doen naar de prijzen van verschillende energieleveranciers en op het juiste moment overstappen kan u daarom honderden euro’s per jaar opleveren.

Onafhankelijke energievergelijker

Via onze onafhankelijke energievergelijker kunt u snel en gemakkelijk energieleveranciers vergelijken. U vult uw gegevens in en binnen enkele seconden krijgt u van ons een helder overzicht van de voor u meest gunstig geprijsde energieleveranciers.

Ja, ik wil direct naar de energievergelijker

Energie-vergelijken.net is volkomen onafhankelijk. Dit betekent dat wij geen rechtstreekse contracten of afspraken met energieleveranciers hebben. De aanbiedingen die u in onze energievergelijker aantreft worden centraal aangeleverd en beheerd. Ons prijzenoverzicht is daarom onafhankelijk en altijd actueel.

Hoe werkt overstappen?

Onze energievergelijker zet voor u de beste aanbiedingen van alle energieleveranciers op een rij. Nadat u deze aanbiedingen hebt bekeken, blijkt misschien dat u wilt switchen van leverancier. Dat kan! Overstappen is simpel. U hoeft enkel uw leverancier te kiezen en uw persoonsgegevens in te vullen. Klikt u daarna op de knop ‘Bestellen’ en de rest gaat eigenlijk automatisch.

Om een beeld te krijgen van hoe een overstap in zijn werk gaat, hebben we het proces beschreven in 5 stappen:

  1. U kiest de gunstigste aanbieding uit ons overzicht en klinkt op ‘aanvragen’
  2. U vult uw persoonsgegevens in
  3. Deze gegevens worden automatisch doorgestuurd naar de gekozen leverancier
  4. Uw nieuwe leverancier zegt voor u uw huidige contract op
  5. U ontvangt uw stroom en gas van uw nieuwe leverancier

Stap over, bespaar geld

Zit u al jaren aangesloten bij dezelfde energieleverancier? Dan is de kans groot dat u teveel betaalt. Iedere energieleverancier doet namelijk vooral zijn best om nieuwe klanten binnen te halen. Dit gebeurt door het aanbieden van fikse kortingen. Als bestaande klant loopt u deze kortingen dus vaak mis! Doe daarom regelmatig een energie-vergelijkingstest en bespaar tot wel 450 euro per jaar.

Vrije energiemarkt

Zo’n dertien jaar geleden is de energiemarkt vrijgegeven om de prijsconcurrentie tussen de leveranciers te bevorderen. Dit heeft als effect gehad dat u als consument zelf kunt kiezen waar u uw energie afneemt. Net zoals dat u zelf kunt kiezen bij welke supermarkt u uw boodschappen haalt.

En net zoals supermarkten alles doen om u als klant binnen te halen, doen energieleveranciers dat ook. En daar profiteert u als klant weer van! U kunt namelijk kiezen tussen verschillende scherpe aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor cashbacks, vaste lage tarieven of interessante welkomstcadeaus. Wissel dus jaarlijks van energieleverancier en u heeft altijd de beste prijs.

De beste energie aanbiedingen

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste energieaanbiedingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzamelen voortdurend de beste acties en zetten deze op een rij op onze pagina energie aanbiedingen. Kijk direct hoeveel u kunt besparen!