Banner Energie Vergelijken

Over EnergieFlexEnergieFlex

 

 

EnergieFlex wil de energiemarkt veranderen door simpelweg nieuwe oplossingen aan te bieden waarmee energieverbruik en de daarmee gemoeide kosten met ruim dertig procent kunnen worden teruggebracht.

Het doel van EnergieFlex

Het doel is u te helpen om de energiekosten beter te beheersen.

Dit betekent:
– Geen ingewikkelde jaarnota’s met verborgen kosten en complexe berekeningen, maar gewoon simpel, transparant en eerlijk
– Flexibele betaalvormen
– Leveringstarief voor de inkoopprijs

Waarom EnergieFlex?

Simpel! Het bedrijf levert niet alleen goedkope energie voor de inkoopprijs, maar biedt ook unieke oplossingen waarmee u energiekosten kunt besparen. Voor de dienstverlening betaalt u enkel vaste leveringskosten. Hiermee hoopt men u energiebewuster te maken.

Omdat er ook met slimme meters gewerkt wordt, kan men in vergelijking tot de traditionele leveranciers veel kosten besparen:
– De meterstanden worden digitaal uitgelezen, zo worden extra kosten voorkomen
– Fraude wordt tijdig opgespoord waarmee voorkomen wordt dat u voor een ander betaalt
– Zo veel mogelijk communiceren per mail
– Geen dure marketingcampagnes en lage marges
– Verbruiksweergave in € (euro) per uur

Hoe werkt het?

visual_home_opwaarderenBij EnergieFlex kunt u kiezen uit verschillende betaalvormen. Eén van de slimme oplossingen is prepaid energie. Daarmee kunt u energietegoed aanschaffen en opwaarderen. Het is flexibel, simpel en werkt net als een prepaid telefoon. Met het verschil dat u niet direct wordt afgesloten wanneer uw tegoed op is.

Om gebruik te kunnen van prepaid energie en afrekening op basis van werkelijk verbruik heeft u een slimme meter nodig. Sommige woningen zijn al voorzien van een slimme meter. Is dat nog niet het geval, vraag deze dan aan via EnergieFlex zodat deze alsnog kan worden geïnstalleerd.

Echt energie besparen heeft u zelf in de hand!