Energie vergelijken

Bespaar tot wel 450 euro! Overstappen is gratis en zo geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen. Dat doet de gekozen energieleverancier voor u na het invullen van het aanvraagformulier op onze site.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract opzeggen

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

Energie vergelijken zakelijk met de energievergelijker van Energie-vergelijken.net. Dat is makkelijk en snel fors besparen op uw zakelijke energierekening. Overstappen is gratis en zo geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen. Dat doet de gekozen energieaanbieder voor u na het invullen van het aanvraagformulier op onze site. Begin dus nu met besparen op uw energiekosten en vul uw postcode en huisnummer hieronder in. Vink aan in het formulier dat het om een zakelijk contract gaat.

Energie vergelijken zakelijk

Bespaar tot 400 euro op uw zakelijke energierekening

Zakelijk energie vergelijken is geld besparen. Ook u kunt honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten. Of u nu een ZZPer bent of een bedrijf heeft met meerdere medewerkers, op zoek gaan naar de goedkoopste energieleverancier kan u jaarlijks vele honderden euro’s besparen. Energieaanbieders bieden steeds nieuwe en hogere overstapkortingen voor nieuwe zakelijke klanten. Daar kunt u van profiteren. Vergelijk dus ieder jaar opnieuw uw energiekosten op onze site en profiteer van veel voordeel.

Overstappen is simpel

Overstappen van energieleverancier is simpel. Nadat u een energieleverancier hebt gekozen vult u uw gegevens in op onze site. Let op: vink bij zakelijk gebruik “Ja” aan. Uw gegevens worden direct doorgestuurd naar de gekozen leverancier. De nieuwe energieleverancier zorgt voor uw aansluiting thuis of op de zaak en zegt voor u uw huidige contract op. U hoeft hervoor dus verder niets te doen.

Onafhankelijk en altijd up to date

De zakelijke energievergelijker van Energie-vergelijken.net is volkomen onafhankelijk. Wij hebben geen rechtstreekse contracten of afspraken met energieaanbieders. De aanbiedingen in onze vergelijker worden centraal aangeleverd en beheerd. U heeft dus altijd een actueel overzicht van de prijzen van de goedkoopste energieleveranciers. Uw overstap wordt direct automatisch doorgegeven aan de betreffende energieleverancier. U hoeft dus niet eerst in te schrijven bij ons. Wij ontvangen uw gegevens dan ook niet. U sluit direct uw nieuwe contract af met de gekozen leverancier.

Pure Energie logo

Energie vergelijken Particulier

Energie vergelijken zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk kunt overstappen.
Van die nieuwe energie aanbieder krijg je een mooi welkomstcadeau
of een grote korting omdat je een nieuwe klant bent.
Overstappen is daarom elk jaar aan te raden.

Nadat je een energieleverancier hebt gekozen vul je jouw gegevens in op onze site. Jouw gegevens worden direct doorgestuurd naar de gekozen leverancier.
De nieuwe leverancier zorgt voor de aansluiting thuis en zegt het
huidige contract voor je op. Je hoeft zelf dus niets meer te doen.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

Je hebt 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract opzeggen

a

Meterstanden doorgeven

Z

Je bent overgestapt