Energie vergelijken

Bespaar tot wel 450 euro! Overstappen is gratis en zo geregeld.
Je hoeft jouw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen.
Dat doet de gekozen energieleverancier voor je na het
invullen van het aanvraagformulier op onze site.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

Je hebt 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

Je bent overgestapt

Bekijk hieronder de actuele aanbiedingen en acties van alle energie leveranciers. Vul in de linker balk jouw gegevens in voor een persoonlijke prijsberekening. Zo weet je precies wat jij kunt besparen met overstappen en zit je nog nergens aan vast.

Profiteer van cashback actie van Oxxio!

De topdeal van deze maand is van Oxxio! 250 euro cashback bij een 1 jaars contract! En uiteraard zeer scherpe vaste tarieven voor stroom en gas voor 1 jaar. Dat is nog eens een mooie aanbieding!

Profiteer mee van deze topdeal en stap over! Klik op de grote banner hieronder.

 

150 euro welkomstkorting bij ENGIE

ENGIE introduceer ENGIE Opgewekt. Hierbij kunt u zelf een duurzame bron kiezen waar de stroom wordt opgewekt. En dit kan zonder meerprijs. Deze 100% groene stroomtarieven zijn dus even scherp als de reguliere tarieven.

Bovendien ontvangt u momenteel tot € 150 welkomstkorting!
U ontvangt bij een 1 jarig contract € 50,- korting en bij een 3 jarig contract een korting van € 150,-.

Profiteer hier dus direct van en klik op de banner hieronder.

Media Markt 170 euro actie bij Essent

Essent biedt haar nieuwe klanten op dit moment een leuke actie. U ontvangt bij uw overstap naar een 3 jarig contract van Essent een waardebon van maar liefst 170 euro. Deze 170 euro kunt u vrij besteden bij de Media Markt. Profiteer van deze mooie actie, stap over naar Essent en ontvang die waardebon van maar liefst 170 euro! Klik op de onderstaande banner om gebruik te maken van de actie.

Profiteer van gratis stroom bij E.ON!

Bij E.ON krijgt u gratis stroom. Stapt u over en sluit u een 1 jarig contract af, dan ontvangt u 2 maanden gratis stroom. Sluit u een 2 jarig contract af, dan ontvangt u 4 maanden gratis stroom en als u een 3 jarig contract afsluit dan ontvangt u maar liefst 6 maanden gratis stroom! Profiteer van deze gratis stroom actie en klik hier of op de onderstaande banner.

 

Gratis Samsung tablet bij 3 jaar prijsvaste energie van Miky en E.ON!

Met 3 jaar prijsvaste energie van Miky (in combinatie met E.ON) bent u over een langere periode verzekerd tegen prijsstijgingen. Daarnaast krijgt u bij een driejarig energiecontract met stroom én gas een gratis Samsung Galaxy Tab3 Lite Wi-Fi (t.w.v. € 159) cadeau. Pak deze kans en klik hier of op onderstaande banner.

‘Kom erbij’-bonus van € 150,- bij 3 jaar energie van NLE!

Als nieuwe klant van De Nederlandse Energie Maatschappij ontvangt u eenmalig een ‘Kom erbij’-bonus, omdat ze blij zijn dat u erbij bent! En bent u klant van Nuon, Essent of Eneco? Dan krijgt u nog eens €50 extra bonus (€25 per product). De ‘Kom erbij’-bonus wordt, als u zich aan de voorwaarden hebt gehouden, aan het einde van het eerste jaar verrekend op de jaarnota. Kom er ook bij, klik op onderstaande banner.

Meer energie aanbiedingen?

Heeft u geen keuze kunnen maken uit een van bovenstaande aanbiedingen? Dan is misschien de energievergelijker een handige tool voor u om goed te kunnen bepalen wat voor u de meest goedkope aanbieder voor energie is. Klik hier om te vergelijken en stap vandaag nog over!

Total G&P Actie 2021
Engie Actie 2021
Vandebron Actie 2021
Budget Energie Actie 2021
Oxxio Actie 2021
NLE Actie 2021
Vattenfall Actie 2021
Energie Direct Actie 2021
NLE Actie 2021
Pure Energie logo