Energie vergelijken

Bespaar tot wel 450 euro! Overstappen is gratis en zo geregeld. U hoeft uw huidige energiecontract niet zelf op te zeggen. Dat doet de gekozen energieleverancier voor u na het invullen van het aanvraagformulier op onze site.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

DGBDGB Energie is een energieleverancier van boeren, voor boeren. De wortels van DGB liggen in de agrarische sector waardoor ze de taal van de boer spreken, de cultuur kennen en de specifieke eigenschappen van uw boerenbedrijf weten. Een persoonlijke benadering, eerlijke energie en kennis van de markt zijn kenmerkend voor DGB Energie. Met deze drie kernkwaliteiten kunnen zij u optimaal van dienst zijn.

Eerlijke Energie
Naast 100% duurzame energie bieden zij ook transparantie in alle werkzaamheden. Op uw persoonlijke pagina “Mijn Portaal” ziet u direct uw persoonlijke tarieven, uw energieverbruik en uw meterstanden. Daarnaast ontvangt u voor al uw leveringsadressen slechts één factuur en zijn voorschotnota’s en jaarafrekeningen per maand uitgewerkt en op elk gewenst moment inzichtelijk.

Kennis van de markt
Hoogwaardige kwaliteit en klantenservice zijn bepalend voor het succes van de organisatie. Hierbij zijn de medewerkers de belangrijkste factor. DGB Energie investeert in hoogopgeleide vakmensen die affiniteit hebben met de agrarische sector. Op deze manier kunnen zij zich geheel inleven in uw situatie.

Persoonlijke benadering
De persoonlijke benadering komt tot uiting in een adviesgesprek bij u aan de keukentafel. DGB begrijpt dat uw energiehuishouding niet uw prioriteit heeft en daarom houden zij de energieprijzen voor u in de gaten. Zij kiezen het beste instapmoment voor u, zodat u altijd profiteert van de laagste tarieven. Op deze manier staat u als individuele klant altijd centraal bij DGB Energie.

De Groene Belangenbehartiger (DGB)

De oorsprong van DGB energie is ontstaan uit De Groene Belangenbehartiger. De doelstelling is dat u zich als agrariër kan richten op uw boerenbedrijf. Van DGB krijgt u ondersteuning op maat, bij alle randvoorwaarden. Of het nu gaat om de inkoop van energie, certificering en inspectie, of een goede opbrengstprijs van uw dieren. Zo houdt u de kosten laag en creëert u een goede prijs voor uw producten.

In minder dan tien jaar tijd is DGB uitgegroeid tot een stabiele onderneming met ruim 50 medewerkers. Alle medewerkers brengen hun eigen expertise in en dat maakt de mogelijkheden alleen maar groter. De verwachting is dat over een paar jaar alle agrarische bedrijven CO2-neutraal zijn. Hier gaat DGB Energie van uit. Zij hebben de expertise en de middelen in huis om daarvoor goede oplossingen te bieden: ze kennen het boerenbedrijf en de specifieke gegevens over het energieverbruik, maar ook de wegen om in aanmerking te komen voor fiscale regelingen. Daarom leveren ze ook zonnepaneelsystemen. Uiteraard geheel op maat. Ze gaan eerst bij u langs en kijken naar de behoeften en mogelijkheden. Zo kunt u bij DGB in drie tot vier jaar de investering terugverdienen en uw eigen energieleverancier worden. Elders staat daar zeker acht tot tien jaar voor.

 

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

  1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
  2. 100% betrouwbaar
  3. Exclusieve aanbiedingen
  4. Overstappen is zo geregeld
  5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu! NUON aanbieding van de maand
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Energie-vergelijken.net is onderdeel van Stellar Web Concepts.
Rie Mastenbroekstraat 7
2031VR Haarlem