Banner Energie Vergelijken

DELTA maakt het dagelijks leven comfortabeler

In 2016 willen steeds meer particulieren, bedrijven en verenigingen zelf de regie voeren over hun energiehuishouding. En ze willen energie besparen en slim ondernemen. DELTA voorziet met zijn producten en diensten al bijna een eeuw lang in een continu veranderende klantbehoefte.

De doelstelling daarbij is eigenlijk nooit veranderd: het leven van de klanten zo comfortabel mogelijk maken. Het bedrijf doet dat met een betrouwbare dienstverlening, een goede service en tegen een eerlijke prijs.

Zeeuwse nuchterheid

Als Zeeuwse energieleverancier is DELTA nuchter in de manier van zakendoen. Zij kiezen voor een rol als dé partij waar u terechtkunt voor een antwoord op al uw energievraagstukken. Spouwmuurisolatie, een nieuwe cv-ketel of zonnepanelen? Bij het energiezuiniger maken van uw woning komt veel kijken. DELTA maakt het de klant makkelijk. Bijvoorbeeld met woningadvies: op basis van uw persoonlijke situatie en voorkeuren krijgt u een online advies-op-maat, ziet u meteen wat het oplevert aan energiebesparing en kunt u direct offertes aanvragen.

Energie van DELTA:

• 100% in Nederland opgewekte groene stroom
• een eerlijke en scherpe prijs en een instapbonus tot wel €250,-
• een uitstekend gewaardeerde klantenservice
• bijna 100 jaar Nederlandse energieleverancier