Banner Energie Vergelijken

BAS Nederland is een energieleverancier met een nieuwe kijk op energie

Met het proces “de Weg naar Nul ©” worden energiekosten en CO2-uitstoot verlaagd, plus onafhankelijkheid van fossiele energie bereikt.

Oprechte duurzaamheid komt in drie stappen:

1. Het tegengaan van verspilling

2. Het duurzaam opwekken op locatie

3. Het optimaliseren van het energiesysteem

Volgens de Trias Energetica is dit de juiste methode om duurzaam te worden. Energie die na besparen en isoleren nodig is, moet uit hernieuwbare bronnen komen. Deze stappen worden herhaald totdat het optimale resultaat behaald is en een circulaire energiehuishouding bereikt is.

Oprechte duurzaamheid staat voor een nieuwe toekomst met een nieuw type energiebedrijf. Een bedrijf dat actief helpt zo min mogelijk energie te verbruiken en vervolgens gebruik maakt van locale, groene energiebronnen.

Hét bedrijf dat klanten onafhankelijk maakt van fossiele brandstoffen.

Dat bedrijf is BAS!

Wat is de Weg naar Nul © van BAS Nederland?  

De Weg naar Nul © bevat een startmeting, een rapport, monitoring en implementatie van alles wat nodig is. BAS staat garant voor het gehele proces en maakt het groot zakelijke service model beschikbaar voor iedereen. Met de Weg naar Nul bereiken alle energieverbruikers blijvende duurzaamheid.

De Weg naar Nul © kan werken als een hypotheek. Bij een vast bedrag per maand ontvangt men de juist hoeveelheid energie én alle maatregelen die nodig zijn om uiteindelijk niets te betalen voor je energie. Daarna ben je eigenaar van je eigen energie!

Hoe werkt de Weg naar Nul ©

Door slim om te gaan met data, moderne technieken en slimme software zijn we in staat om vooraf vast te stellen wat de beste stappen zijn om naar nul te gaan. De Weg naar Nul © is niet alleen een rapport en techniek, maar is juist uitvoering en resultaat.

Geen excuus meer om niet volledig duurzaam te zijn; op naar géén energiekosten.

Verduurzamen was nog nooit zo eenvoudig