Banner Energie Vergelijken

Over Atoomstroom

Atoomstroom is een jong, Nederlands energiebedrijf waarbij kernenergie een ideologische grondslag heeft. Het bedrijf biedt u de mogelijkheid om (actief) te kiezen voor met kernenergie opgewekte elektriciteit en stelt daarmee een onafhankelijk (denk)klimaat voor.

De bedrijfsfilosofie is dat de hedendaagse consument heel goed in staat is om de voor- en nadelen van kernenergie af te wegen en een bewuste keuze te maken voor of tegen nucleaire energiebronnen. De aanpak laat zich daarbij samenvatten met de termen duidelijk, eerlijk en eenvoudig.

Visie Atoomstroom

Atoomstroom biedt energie aan voor mensen die voorstander zijn van kernenergie en daar graag uiting aan willen geven. En dat tegen een lage prijs met een kwalitatieve service.

Missie Atoomstroom

Het is de missie om een alternatief te bieden met 100% CO2-vrije elektriciteit voor consumenten en zakelijke klanten in Nederland die:

  • Voordelige elektriciteit willen die 100% CO2-vrij op een veilige manier geproduceerd wordt.
  • Bij productie van hun elektriciteit niet afhankelijk willen zijn van instabiele regio’s.
  • Liever geen CO2-vrije elektriciteit willen die zwaar gesubsidieerd moet worden met belastinggeld als dat niet niet nodig is.

Het is tevens de missie om betrouwbare en eerlijke voorlichting te geven over kernenergie waardoor consumenten en bedrijven een objectief beeld kunnen vormen over kernenergie.

Waarden Atoomstroom

  • 100% betrouwbaar in de levering van producten en services
  • Vooruitstrevend en modern bedrijf dat voortdurend op zoek is naar innovatieve oplossingen.
  • Milieubewust en handelt daar ook naar.
  • Open, eerlijk en respectvol in gedrag en communicatie naar de gehele omgeving. Naar klanten, naar zijn werknemers, naar business partners en shareholders. Meningen, voorlichting en adviezen zijn daarom niet gekleurd door vooringenomenheid, maar kenmerken zich door een rationele en een zo volledig mogelijke onderbouwing.

Atoomstroom is de enige leverancier van 100% kernenergie in Nederland en levert uitsluitend kernenergie die is opgewekt in veilige, streng gereguleerde, West-Europese kerncentrales. Dat ziet u terug in de prijsstructuur: Atoomstroom levert tegen inkoopprijs met daarbovenop een vaste maandelijkse vergoeding. Administratie handelt men zoveel mogelijk online af.

Om de drempel voor dual fuel-klanten laag te houden levert Atoomstroom naast elektriciteit die 100% afkomstig is van kerncentrales ook gas van betrouwbare bron.