Anode Energie vergelijken

De naam Anode Energie komt van het Griekse woord ‘anodos’, dat ‘de weg omhoog’ betekent. Bij elektrolyse is een anode de pool waar de stroom vandaan komt. In het logo is het bovenste deel de anode, de aanvoer van de stroom. Dat staat symbool voor de functie als leverancier. Het onderste deel is de kathode, de toevoer van de stroom. Dat staat symbool voor de hoedanigheid als inkoper van de stroom.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN NAAR EEN ANDERE ENERGIELEVERANCIER  

T

Vergelijk prijzen en stap over

U heeft 14 dagen bedenktijd

M

Oude contract wordt opgezegd

a

Meterstanden doorgeven

Z

U bent overgestapt

Anode EnergieAnode Energie Nederland

Anode Energie heeft een kantoor in het centrum van Barendrecht, waar een vaste groep ervaren medewerkers werkt. Hierdoor krijgt u mensen te spreken die kundig zijn en u professioneel te woord staan. Naast deze organisatiestructuur met korte heldere lijnen, is er een omvangrijk extern netwerk van professionele partners die de dienstverlening aanvullen.

Het bedrijf combineert de voordelen en flexibiliteit van een klein bedrijf met de inkoopvoordelen van een grote onderneming. Anode Energie biedt zowel nu als in de toekomst oplossingen voor alle consumenten, zakelijke afnemers en producenten van energie.

Anode Energie Europa

Anode Energie opereert zowel landelijk als internationaal (in België, Duitsland, Zwitserland en Luxemburg) en is effectief op de beurzen voor handel in elektriciteit (APX, BelPEX), maar ook in de zogeheten bilaterale handel. In dat laatste geval betreft het rechtstreekse leveringen aan de afnemer zonder tussenkomst van de beurs. Anode Energie treedt op als een Programma Verantwoordelijke Partij. Dat betekent dat wij alle logistiek rond de elektriciteitslevering zelf afhandelen. Als klant kunt u met behulp van de kennis en ervaring van Anode Energie profiteren van mogelijkheden die de vrije elektriciteitsmarkt biedt. Zowel voor de bedrijvenmarkt als voor particulieren betekent dit interessante tarieven.

Daarnaast is er Anode Biomass Centre B.V. Hier handelt men in Groene CO2-neutrale producten. Dit bedrijf is gevestigd in Apeldoorn. De activiteiten bestaan uit langjarige inkoopcontracten met groene producenten, Joint Ventures, alsook mogelijkheden van zowel de aan- en de verkoop van groene energieproducten. 

DE VOORDELEN VAN ENERGIE VERGELIJKEN

  1. Bespaar tot wel 450 euro per jaar
  2. 100% betrouwbaar
  3. Exclusieve aanbiedingen
  4. Overstappen is zo geregeld
  5. 2 weken bedenktijd
Aanbieding van de maand
Top-aanbieding van NUON Vattenfall Profiteer nu! NUON aanbieding van de maand
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Energie-vergelijken.net is onderdeel van Stellar Web Concepts.
Rie Mastenbroekstraat 7
2031VR Haarlem